Velkommen Erik Espeseth - ny daglig leder i Vålerenga

(c) Grydis
(© Grydis)

I dag kom bekreftelsen fra klubben, nyheten om at Erik Espeseth, tidligere Daglig leder i Strømsgodset, tidligere Kommersiell direktør i Rosenborg, tidligere Leder for PR og informasjonsavdelingen i VG har tatt skrittet fullt ut og melder overgang til hele Norges Vålerenga. Velkommen til en storklubb.

Erik Espeseth omtales av mange innen fotballen som Norges dyktigste leder, så det kan ikke finnes tvil om at her får vi inn tung kompetanse. Erik Espeseth er født i Ålesund, vokst opp i Asker og bor i Tønsberg.

Sjelden har en blogger fått mer direkte svar på tiltale. På søndag skrev jeg dette innlegget på klanen.no http://www.klanen.no/Blogger/Diverse-skribenter/Hva-naa-Tor-Olav-Troeim, hvor jeg stiller spørsmålet Hva nå Tor Olav Trøim? Hvor jeg etterlyser tidligere omtalt satsning fra Tor Olav Trøim. Nå trenger vi ikke lengre å spør. Tor Olav Trøim viser med denne ansettelsen at her kommer det en ny storstilt satsning på Vålerenga. 

Nå kjære med-supporter, tilskuer, sympatisør, nå er det vår tur å vise at vi liker dette. Vi viser det aller best med å møte opp på fredag og hjelpe laget i kampen mot Sogndal.