Vålerenga Jenter, Vålerenga Jenter

(c) Knuppeluppen Anders Grydeland / Grydis.no
(© Knuppeluppen Anders Grydeland / Grydis.no)

Nå må vi vise verden hvordan det skal gjøres. På lørdag, 18. november, kl 16:00 er det cupfinale for Vålerenga sitt Damelag. Gatas Parlament har mekka cupfinalelåt. Supporterne er klare. Bussene kjører. Bli med til Gymsalen på Fornebu og støtt jentene i en historisk første cupfinale for Vålerenga Damer.

Som sagt, Vålerengas damelag spiller sin første cupfinale noensinne, vi har allerede tilskuerrekorden i Toppserien, bli med til gymsalen på Fornebu (Telenor Arena) og la oss sette tilskuerrekord også i cupen.

Inngangen er GRATIS og det eneste du trenger å gjøre er å bestille billettene via mail til post@sjappa.net eller via fotball.no. Våre innganger 13 og 15, så ta med deg kompiser, flagget, sangstemmen og bli med på cupfest.

Bohembussen kjører fra Bohemen kl 14:30 – billettpris kr 100,- og da får du også utlevert billett til kampen ombord i bussen.

Øst åpner kl 10:00. Sjappa holder også åpent og det går buss derfra kl 14:00-14:30.

Vi gleder oss, dette er vår cupfinale, vi tar pokalen hjem!

Vålerenga Damer har en litt varierende sesong i Toppserien, og endte til slutt på den ærverdige 7. plassen. Laget har vært i utvikling gjennom året og den siste halvdelen av sesongen var langt bedre enn den første. Laget har vist i den senere tid at de kan vinne kamper mot alle motstandere i Toppserien og om trener Kjell Gustad får beholde stammen i laget, tilføre nye, gode spillere, så kommer dette laget til å kjempe om den aller gjeveste plasseringen til neste år.

Vålerenga Damefotball er i rivende utvikling, det jobbes godt i yngre rekker og spillere kommer opp fra ungdomssatsningen. To av de aller yngste som vi har sett mye på damelaget var også nøkkelspillere for J16 og ikke minst for J19 når de vant Norway Cup i sommer. En av de er et av de aller største talentene i Norge og heter Emilie Libakken Østerås. Hun er 15 år og er tidenes yngste spiller i Toppserien. Det andre talentet vi ønsker å trekke frem er Celin Bizet Idhusøy, hun er også 15 år, lynhurtig og herjet i Norway Cup.

Vi har også andre spillere som er verdt å merke seg; vår Keeper Michelle Betos er rangert som en av de aller beste keepere i verden. Vår høyreback; Theresa Nielsen, er verdensstjerne og fikk i sommer sølv med landslaget til Danmark under EM. Våre Midtstoppere har vært bunnsolde i høst. Både Jennie Nordin og Tina Dahlsgård har vært giganter. Vi har en midtbane som kan gå i krigen med hvem som helst. Aivi Liuk, Stephanie Verdoia, Anne Lise Olsen og Gunnhildur Yrsa Jonsdottir har dominert i mange kamper. Fremover er Camilla Kur Larsen beinhard og vi håper at Elsie Krieghoff dunker inn ett par mål.

For fyldig dekning om damelaget anbefaler vi at du besøkler www.sotahjørnet.no og der vil du finne en rekke artikler om cupfinalen  

 

Her er sommerminner, med flere av de aktuelle spillerene som feirer som vinnere av Norway Cup 2017