Trond L.Vi har Ronny Deila! Vi har Ronny Deila!

I dag holdt klubben pressekonferanse, det er slutt på alle spekulasjoner, vi har Ronny Deila. Klanen.No var selvsagt tilstede på pressekonferansen. Vi har snakket med Ronny Deila og han hadde følgende å si til oss supportere. "Jeg er veldig glad for å være her, jeg gleder meg til å komme igang. Jeg er 100% sikker på at Vålerenga kommer til å unngå nedrykk.".

Les mer...

Den viktigste signeringen

I går kom bekreftelsen fra klubben om at Erik Espeseth var ansatt som ny Daglig leder i Vålerenga. Dette er utrolig viktig for fremtiden til klubben, jeg vil våge påstanden at dette er viktigere enn hvilken som helst trener, hvilken som helst spiller.

Les mer...

Velkommen Erik Espeseth - ny daglig leder i Vålerenga

I dag kom bekreftelsen fra klubben, nyheten om at Erik Espeseth, tidligere Daglig leder i Strømsgodset, tidligere Kommersiell direktør i Rosenborg, tidligere Leder for PR og informasjonsavdelingen i VG har tatt skrittet fullt ut og melder overgang til hele Norges Vålerenga. Velkommen til en storklubb.

Les mer...

Hva nå Tor Olav Trøim?

Tor Olav Trøim og jeg vanker ikke i de samme kretsene. Vi kommer fra veldig ulike bakgrunner. Vi har definitivt ikke tilgang til de samme ressursene. Vi har også ulike ting vi holder på med i det daglige. Tor Olav Trøim er ganske sikkert i London, jeg derimot sitter ombord på Bohembussen sammen med 45 andre supportere på vei hjem fra Bergen.

Les mer...

Bergen – Hva tror du at du er?

Trond kjører en sammenligning mellom Oslo og Bergen nå som det er under et døgn til det smeller på Brann Stadion. Som vanlig kommer Bergen ganske dårlig ut av det. 

Les mer...

Da jeg ble Vålerenga supporter

Det finnes like mange historier om hva det var som gjorde at man valgte å bli Vålerenga supporter - som det finnes supportere. 

Les mer...