Trond L.Talentfabrikken Vålerenga

Nå skal jeg skrive om et tema som står mitt hjerte veldig nært. Det jeg snakker om er fotballspillere på Vålerenga som kommer opp fra yngres avdeling. For meg så finner jeg ekstra glede i det å hylle spillere som har gått gradene i Vålerenga for så å slå gjennom på A-laget. I en, for meg, perfekt verden så hadde klubben til en hver tid hatt en stamme på 7-8 spillere som var ekte Oslo Øst og Vålerenga.

Les mer...

Supportere som ressurs for klubben

Jeg har innført boikott av det norske landslaget. Dette er en helt privat boikott, jeg bare gidder ikke å se flere kamper før Per Mathias har forlatt sin stilling. Nå har det seg slik at jeg har sansen for Tyskland, så i går måtte jeg innvilge meg selv en ekstraordinær tillatelse til å se kampen, men det måtte bli på TV for da er det ingen som vet at jeg midlertidig opphevet boikotten.

Les mer...

Ideer for den nye stadion

På tide å tenke litt kreativt og vinne kamper før de har startet...

Les mer...

Kampdag -Supporterfest

Hvorfor kan ikke fornuften seire? Det plager meg dypt inn i hjertet at det skal sitte en anonym dresskledd gjeng på et kontor hos NFF - disse folkene skal få lov til å gjøre seg til talsmenn for hvordan fotballfesten skal se ut, hvordan den skal oppleves. Jeg aner ikke hvem de er, men jeg lover deg, de har ikke anelse om hva som skaper stemning.

Les mer...

Vålerenga bussene – et tilbud til deg og meg. Ruter er ikke en gang i nærheten

Du har sett de, bussene, utenfor stadion, i byen på vei til kamp eller på høyfjellet på vei til ett eller annet sted langt ute på landet. Vi supportere har all mulig grunn til å være glad i bussene, for uten dem så hadde det vært mye vanskeligere å komme seg på kamp. 

Les mer...

Før Bodø/Glimt hjemme

Det er kampdag, vi har 13 poeng på de siste 5, vi har 4 strake seiere. Vi troner øverst på formtabellen, så du har all mulig grunn til å være optimist. I dag møter vi gutta fra fiskeskjær, etterkommerne av de som var for veike til å være ute på sjøen å fiske. 

Les mer...

Velkommen til fremtidens Vålerenga

Da har vaktmesteren lukket overgangsvinduet, skrudd av lyset, låst døra og gått hjem fra kontorene på Valle. Jeg hadde forventninger til dette overgangsvinduet. Klubben har til de grader innfridd.

Les mer...

Jeg elsker Kjetil Rekdal

Her kommer en liten hyllest av vår alles kjære "I"

Les mer...

Snart match

Bli med på kamp idag, ta turen innom Bohemen før kamp, kos deg, nyt livet.

Les mer...

Har Sjappa resignert?

Jeg vil starte med å understreke at dette innlegget ikke er et angrep på dere som jobber i Sjappa.
De gangene jeg er innom så er dere alle ytterst hjelpsomme, smilende og blide akkurat som det skal være i en sånn butikk.
Når det er sagt så sitter jeg med en rekke spørsmål om driften

Les mer...

Tribuneliv - nå og i fremtiden

I går kveld hadde jeg gleden av å delta på supportermøte. Hovedtemaet for møtet var sang og tribuneliv. Vi er jo supportere så det er jo kliss umulig å bare snakke om et spesielt tema uten at vi blander inn andre ting.

Les mer...

Ronny Deila's versjon av Vålerenga

 
Det var mange som ble glade, entusiastiske, begeistret og lettet når nyheten om at Ronny Deila var klar for Vålerenga. Nå har den første gleden avtatt litt, så da synes jeg det er på tide å gjøre et forsøk på å se hva dette betyr for Vålerenga.

Les mer...

Enga på topp, Enga på topp

I mitt enkle, naive liv så spurte jeg Vålerengas spillere om vi ikke bare kunne starte på nytt. Før kampen mot Start så skrev jeg som følger, "Kan ikke du og jeg inngå en pakt - her og nå? Vi legger gårsdagen bak oss, vi starter på nytt - serien starter på søndag, første kamp i denne serien er mot Start."

Les mer...

Litt etter litt

Vi har ryggen deres. Hjemme eller borte, vi humper avgårde i biler, busser og tog for å være der for å støtte vårt kjære Vålerenga. Vi har sett at blant supporterne så har stemningen snudd, vi er atter en gang optimister. Vi gjør alt vi kan for å støtte spillerene. Her er en liten tale- godt innenfor rubrikken «kunstnerisk frihet» - som du gjerne må fremføre for spillerne i garderoben, Kjetil.

Les mer...

Hva er det med fotballeksperter?

Trond lurer på hvorfor i alle dager vi skal håpe på at bartefaen håver inn 200 mill for CL. Samtidig tar han et oppgjør med NFF og deres negative holdninger til for eksempel blussing. 

Les mer...

På treningsfeltet

Trond sitter ikke stille om dagen. Kristiansand søndag, istrening med hockeygutta på mandag og på treningsfeltet på Valle i dag. Her kommer noen ord fra treninga og det åpne overgangsvinduet. 

Les mer...

Lykkerus

For en dag det ble. Vålerenga gjør meg ofte glad, men i går så ble jeg vanvittig glad. Lykke i seg selv er en underlig ting, å det er slik at man kan føle seg lykkelig helt for seg selv. Mange av dere som er på ferie å måtte se kampen på TV hadde det nok sånn, der dere var, enten det var hjemme eller på en tilfeldig strandbar i Spania.  

Les mer...

Elsket og hatet

Vi vet godt at der er mange som hater Vålerenga, klubben vi elsker. Jeg tar dette som et kompliment. Det er deilig å være hatet av en haug med bønder som alle ønsker de kunne være som oss. Sorry bønder dere får bare fortsette å komme å se oss på kamp for så å kopiere oss etter beste evne. Som dere har gjort de siste 25 åra. 

Les mer...

Ventetiden - en lang lidelse

Trond kommer med en bønn til spillere og sjefen i dagene før kamp. Gi oss endelig noe å feire! 

Les mer...

Krisehåndtering - nå smeller det!

Alle snakker om at Vålerenga er i krise. Vi har sett litt på dette og har kommet til følgende konklusjon. Det er rett før det smeller, å det smeller mot Start på søndag. Advarsel: Enga er tilbake.

Les mer...

Lev livet i farger - alt blir mye kjedeligere i sort/hvitt

Alle vet at sort/hvitt er dørgende kjedelig. De prøvde seg med film og TV i sort/hvitt, ingen synes det var kult så vi valgte å gå videre i livet med farger. Vi ser de kjedelige, sjelløse sort/hvite kopiene av hverandre. Vi snakker Odd som forsøker å sette rekord i hva klubben skal hete - utover Odd. Kopien RævBK like kjipe, like livløse, like sort/hvitt.

Les mer...

Kjære Vålerengaspiller

Du er er elsket. Fra det øyeblikk du for aller første gang trekker den nydelige kongeblå drakta over huet, til det øyeblikk du ikke lengre er i blant oss så er du elsket. På søndag skal du spille en viktig kamp mot Start i Kristiansand. Jeg driver og sender mailer, samt meldinger på Facebook for å ordne meg bussbillett slik at jeg kan være til stede for deg.

Les mer...

Jeg har en drøm

Trond drømmer om hvordan vår nye supportertribune kan bli hvis folk samarbeider. 

Les mer...

Vi har Ronny Deila! Vi har Ronny Deila!

I dag holdt klubben pressekonferanse, det er slutt på alle spekulasjoner, vi har Ronny Deila. Klanen.No var selvsagt tilstede på pressekonferansen. Vi har snakket med Ronny Deila og han hadde følgende å si til oss supportere. "Jeg er veldig glad for å være her, jeg gleder meg til å komme igang. Jeg er 100% sikker på at Vålerenga kommer til å unngå nedrykk.".

Les mer...

Den viktigste signeringen

I går kom bekreftelsen fra klubben om at Erik Espeseth var ansatt som ny Daglig leder i Vålerenga. Dette er utrolig viktig for fremtiden til klubben, jeg vil våge påstanden at dette er viktigere enn hvilken som helst trener, hvilken som helst spiller.

Les mer...