Trond L.Gratulerer jenter - Vålerenga J17 vant Norway Cup

Vålerenga sitt J17 har i dag spilt finale i Norway Cup og slo Kolbotn hele 7-0. En kjempeprestasjon, vi gratulerer

Les mer...

Klanen og hele Vålerengafamilien går sammen i Pride Parade

På lørdag er det klart for kamp mot Bodø Glimt på Vålerenga stadion kl 18:00, men før dette skjer så ønsker vi i Klanen å invitere alle våre medlemmer og alle som er glade i Vålerenga til å slå følge med oss og resten av Vålerengafamilien i årets Pride Parade.

Les mer...

Fotball-VM må bare holde på, vi skal til Trondheim

Fotball er best på stadion, og vi reiser til Lerkendal Stadion for å møte de engang mektige Rosenborg. Søndag klokken 20:00 møter vi Trondheims nest beste lag. Bli med på tur.

Les mer...

FØR BRANN BORTE

Vålerenga skal ut på tur, destinasjonen denne gangen er tettstedet mellom det de der borte kaller de 7 fjell, men i virkeligheten er det noen små åsrygger. Brann topper tabellen, og er allerede selvutnevnte seriemestre. La oss stoppe kjeften på skarrepakket i kveld.

Les mer...

Vi har alle våre oppgaver

Klanen har figurert i media den siste uke. Fra tribunen knallet det til med litt lite raffinert sangtekst, men i god Vålerenga ånd. Alle dere som roper høyest skal huske at sanger som dette alltid har vært en del av vårt repertoar. Ikke alt er like elegant, ikke alt er like underfundig, ikke alt er like humoristisk men like fullt en del av vår kultur

Les mer...

Bli med til syden

Nå tenker du sikkert på sol og varme. Kelnere som kommer med høye drinker som har paraply i glasset. Strandliv og avslappende dager. Vel, det er nesten rett, vi skal til Kristiansand. Årets tur er allerede på lørdag.

Les mer...

Nå er tiden inne

Gresset er allerede grønt på Vålerenga Stadion. Det er vår i Oslo. På lørdag er det kamp mot Strømsgodset. Det er lørdagskamp, det spilles fotball når fotball bør spilles. Du har fri dagen etter, det er på tide og kose seg litt. Nå er tiden inne for å legge alle unnskyldninger til side, melde fra hjemme at det er fotball som gjelder. Så får du snøre på deg skoa, ta frem det mest heldige skjerfet – klokken 18 på lørdag er det kamp som gjelder.

Les mer...

Derbydag - Enga på topp?

Det er lørdag, det er vår i lufta, det er klart for første runde i Toppserien. Vålerenga Damer møter LSK Kvinner på Vålerenga Stadion klokken 1700. Dette er en viktig kamp, Vålerenga har i løpet av pre-season seilet opp som favoritt til å vinne årets serie og i dag møter vi fjorårets seriemester

Les mer...

Det ene øyeblikket

Det er fortsatt vinter, jeg skjønner at du kvier deg, men tenk da, tenk kanskje du går glipp av det ene øyeblikket. Det øyeblikket som du kan kose deg med gjennom hele året, det øyeblikket som forklarer alt. Det ene øyeblikket som gir mening til det å være Vålerenga supporter

Les mer...

Vålerengajenter tar over verden

Siden det i dag er den internasjonale kvinnedagen synes vi at det er på sin plass å rope det høyt og tydelig ut til hele verden. Vålerenga Damer er i ferd med og bli ordentlig gode. I år så sikter vi mot nasjonal dominans, så faller Europa for våre føtter.

Les mer...

Ventetida er over, nå smeller det

Av allle storbyer i verden er nok Oslo minst. Der er her jeg føler meg hjemme. Det her er byen min Jeg er så Oslo du kan kalle meg for Nilsen Rudolf, Lillebjørn, Joachim - velg hvilken

Les mer...

En by, ett lag

Livet blir mye bedre når du er glad i Vålerenga. Det finnes ikke mange klubber som er som vår, en klubb med så mye aktivitet, med så mange utøvere, så mange frivillige, så mange foreldre og så utrolig dedikerte supportere.

Les mer...

Alt var mye bedre før – eller?

Den kalde, hvite, kjedelige tida, der kun gamle skøyteentusiaster, med bøker full av rundetider koser seg med flittig notering av passeringstider på 10 000 meter. (gjeeeeeeeesssssp). Heldigvis er der treningskamper inne i Vallhall som gjør at ventetiden går litt fortere.

Les mer...

Fotball er best på stadion

Vinter’n er her, den kalde fine tida. Du tenker kanskje ikke mest på grønne fotballbaner, og årets Elite-serie? For meg er dette den kjedeligste tiden av året. Det er 53 dager igjen til seriestart, 53 dager til å gjøre alle forberedelser.

Les mer...

Håpløs fortvilelse og euforisk glede

Sesongen 2017 har bestått av mange opplevelser, noen fantastiske, andre langt derifra. I dette innlegget vil jeg se nærmere på sesongen som var, men før jeg gjør det så har jeg følgende oppfordring til dere alle sammen: Kjøp sesongkort.

Les mer...

Vålerenga Jenter, Vålerenga Jenter

Nå må vi vise verden hvordan det skal gjøres. På lørdag, 18. november, kl 16:00 er det cupfinale for Vålerenga sitt Damelag. Gatas Parlament har mekka cupfinalelåt. Supporterne er klare. Bussene kjører. Bli med til Gymsalen på Fornebu og støtt jentene i en historisk første cupfinale for Vålerenga Damer.

Les mer...

Identitetløse supportere

La oss snakke litt om forventninger, realistiske og virkelighetsfjerne. Hvorfor er det slik at man har gode intensjoner, men det man utfører bare skader klubben man er glad i. Hvorfor er det slik at man må trekke tingene ned og kritisere helt uten filter.

Les mer...

Fyr løs – det er høst

Det er merkelig hvor mye en seier kan påvirke en supporters humør og optimisme. Etter pyrofesten og seiersrusen mot Brann på søndag har jeg hatt en uke hvor jeg bare har gått rundt å smilt. Det er koselig å tenke at nå har oppturen startet.

Les mer...

Som skapt for de store anledninger

Vålerenga sine supportere har fått mye tyn de senere år. Folk sier at Klanen og Vålerenga sine supportere ikke lengre er de beste supporterne. Til alle kritikerne sier jeg bare: Følg med på søndag! 

Les mer...

Lykke til videre Ghayas Zahid

Det har lenge vært kjent at Ghayas Zahid ønsker seg nye utfordringer, og i dag mottok vi nyheten om at han er solgt til Apoel FC. Apeol FC spiller i den kypriotiske ligaen, og er klare for gruppespillet i Champions League.

Les mer...

De trodde de var konger

Søndag møter vi hele Norges Rosenborg, laget som alle skal hylle fordi det kan bruke 30 millioner på to spillere fra konkurrerende klubber i Elite-serien. Og på den måten kjøpte de seg en plass i Europa League slik at de tjener mere penger og kan fortsette å hente de beste spillerne til konkurrentene. Det holdt jo ikke å kjøpe han spissen som er mer opptatt av gammel dansk konsumet enn prestasjoner på fotballbanen

Les mer...

OBOS Ligaen – Her kommer fugla

Jeg har ingenting positivt å si om Lillestrøm, jeg liker ikke stedet, jeg liker ikke laget, jeg liker ikke de som holder med de, jeg liker ikke noe som er gult og svart. Hadde det vært opp til meg så hadde Lillestrøm blitt konvertert til en parkeringsplass uten lys.

Les mer...

Ett hus er ikke et hjem

Det vi aldri trodde skulle skje. Det vi hadde sluttet å tro på. Det vi håpet på, men kun tenkte på som en ønskedrøm. Vår egen stadion. Vi har spilt vår siste kamp på hjemme-borte bane og nå flytter vi hjem. Farvel Ullevål, vi ses en gang i blant, når vi kommer for å hente Haralds pokal.

Les mer...

Åpningshelga nærmer seg

Valle Hovin videregående skole er overlevert til leietaker, Nå er det snart vår tur, om kun 37 dager er det klart for åpningshelga - den 9. og 10 september. Scandic Helsfyr Hotell gir alle som er glade i Vålerenga muligheten til å overnatte på Valle med gode priser 

Les mer...

Norway Cup – den ekte idretten

Søndag smeller det, Norway Cup 2017 er i gang. I år som alle andre år så kommer noen av Klanens medlemmer til å følge Vålerenga sine unge lovende spillere gjennom deres reise i turneringen.

Les mer...