Vi tror dette blir bra!

(c) Atle Enersen
© Atle Enersen

Ok, vi skal flytte til Furuset Forum. All tvil er feid til side og kontraktene er underskrevet. Ikke noe mere smålig drit fra Manglerud Star som kan stikke kjepper i hjulene. Manglerud Star fremstod for øvrig som en ok klubb før, så er ikke tilfelle lenger.

Nok om skiten ved Østensjøvannet så langt, når er det altså Furuset Forum som gjelder og det blir altså hjemmet vårt i 5/4 sesonger - litt avhengig av hvor kort eller langt vi kommer i sluttspillet. Vi er ikke stødige i brøk, ei heller har vi talt antallet kamper inklusive potensielle sådanne, men vi begynner på 1/4 i år og så får vi bare øke på. Økende antall kamper vi spiller i Furuset Forum denne sesongen er ren suksess, vi ble jo av de såkalte ekspertene tippa langt nede i sumpa – i skrivende stund ligger vi på tredelt 3. plass med én kamp mer spilt. 

Potensialet for en mer hyggelig brøk er altså der, og sikkert en nerd som kan regne på det for oss også.

Uansett, klubben har nå sluppet billettinfo om hva, hvem og hvordan i Furuset Forum. Vel, nesten alt da. Men mer enn nok til å bli kvitt angsten for å ikke få tak i billett. Og la oss advare deg, følger du ikke oppskriften har du ikke noe å syte over når du står der utenfor på kampdag og er overmåtes frustrert over å ikke komme inn. 

Har du sesongkort fra før er du home free. Da kan du allerede søndag (ja, i morgen) skaffe deg innpass i Furuset Forum. Forhåndssalget startet allerede fredag, men da var det litt hemmelig. 

I god tradisjon altså. Litt kokkos må det være, kan ikke gi bort hele sjela, spesielt ikke når vi skal bo borte en stund. Spøk til side, salget er i gang, og som medlem i Klanen får du prioritet og svært hyggelige priser. Det gjenstår fem hjemmekamper av seriespillet, og du som medlem og/eller sesongkort-innehaver kan sikre deg herligheten for lusne 750 riksdaler. Ordinært «sesongkort» for de resterende fem hjemmekampene koster kr. 1 000,-.

Som skrevet, vi tror dette blir bra! Det kommer til å bli nært fullsatt hver kamp, det blir tett, intenst og det blir jevne kamper. Og så blir det en ny mulighet til å banke Manglerud Star.

Det kan godt være at vi taper den kampen, men gutta våre bør påse at hver eneste mann fra Manglerud blør for drakta si. Og ja, det spiller et par gamle helter i den klubben, men Manglerud har vist at de tilhører the dark side, og da får dem bare tåle det – eller finne seg en ny arbeidsgiver.

Spørsmålet du må stille deg er om du tør satse på at det er billetter tilgjengelig kampdag. Vi hadde ikke turt.

All info du trenger finner du her hos klubben – løp og kjøp!

Heia VIF!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.