Sesongkort, stoler og betong

(c) nesrene
(© nesrene)

Sesongkortene for siste sesong i Jordal Amfi er klare for salg - og vi krever sete og betong inn i evigheten!

Winter is coming!

Jada, vi måtte bare. Game of Thrones er litt forut for oss, der er vinteren kommet alt - her venter vi fortsatt på den.

Men på en måte er også vinteren allerede kommet; sesongkortene er lagt ut for salg. Som mange har fått med seg er lørdag 7. januar 2017 siste kamp for alltid i den eksisterende Jordal Amfi. Etter det skal den gamle damen rives, og i løpet av tre håndfuller måneder eller noe slikt skal Nye Jordal Amfi reise seg.

Det er for øvrig Frisk Asker som er motstander i siste kamp i Jordal Amfi.

Men sesongkort ja... De er i salg i Sjappa fra og med i dag. Prisen for klansmedlemmer er 2000 riksdaler. Røverkjøp mener nå vi. Ja, det er en økning fra foregående år, men man skal huske at man støtter klubben ved å kjøpe sesongkort, en klubb som sliter litt, og som vil slite de kommende årene frem til Nye Jordal Amfi er klar. Vi kan ikke pelle spillere fra øverste hylle, men kanskje via pengene som kommer av sesongkortsalget kan vi pelle spillere fra nest øverste hylle.

Vi sier ikke det for å snakke ned egne spillere, det er bare en realitet. Vi veit at de spillerne som er i klubben spiller med hjertet utenpå drakten.

Legg merke til at vi kun har 5 hjemmekamper (+ sluttspill) i Furuset Forum 2016/17-sesongen, men at sesongkortene ikke gjelder for de kampene. De med sesongkort vil dog få forkjøpsrett til kampene i Forum, og naturligvis til neste sesongs sesongkort.

Så, hva venter du på?

Du kan lese mer om sesongkort her hos Vålerenga Ishockey.

Et sete og en betongbit for mitt kongerike!

Vi har ikke noe stort kongerike, men det er stort nok for oss. Og i dette kongeriket er det et hus, et hus med stue. Denne stua har nå fått virtuelt ryddet plass, kjerringa er forberedt og planen er klar; når Jern-Henry blåser sluttsignalet lørdag 7. januar ca. kl. 18 står vi, etter å ha felt noen tårer, klar med skiftenøkkel, hammer og meisel.

Vi skal nemlig ha med oss et sete hjem, hjem for å lage en liten nostalgisk tribune vi kan mimre i når motgangen (på isen) blir stor, og hverdagen generelt er grå egentlig. Da er det ikke noe som er så oppløftende som å mimre tilbake til storhetsdager i Jordal Amfi. Pokalhevinger og gullfester.

Det har blitt en del av dem.

Og vi vil ha en betongbit. En bit av betongen som har den karakteristiske røde fargen det er på tribunene. En betongbit vi kan ha på hedersplassen på peishylla, en betongbit vi kan ta ned og kjæle med når behovet melder seg, når det går dårlig på isen - noe det selfølgelig egentlig ikke er pokka nødt til å gjøre, men sannsynligheten taler jo for det.

Anyway; vi forventer at klubben i samarbeid med Bymiljøetaten fikser det slik at dette blir mulig!

God natt sol & sommer, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.