Overblikket: Vi har fornærmet gudene!

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Vålerengas skadeliste begynner nå å bli lang som et vondt år - eller to lange år i vårt tilfelle. Vi lurer rett og slett på om vi har pissed gudene off noe helt forferdelig.

«Krisemøte» på Ullevål - Storhamar uteble

Denne høsten har norsk hockey vært preget av flere stygge taklinger. Onsdag var Norsk Ishockeyforbund, Norsk Topphockey og representanter fra de ulike klubbene samlet på Ullevaal for å få bukt med problemet. Alle, vel nesten alle, var til stede for å få bukt med problemet.

Ikke Storhamar.

De boikottet møtet. Fordi styreformann i Storhamar, Njål Berge føler seg krenket. Krenket fordi dommersjefen i forbundet sier at klubber og spillere har et holdningsproblem.

Det er fullt forståelig at en klubb som kvesta fire av våre spillere i én kamp ikke tør møte i et slikt møte så tett opptil.

Er det rart vi hater dem?

Martin Laumann Ylven ute

Martin ble offer for en gristakling fra Robin Dahlstrøm tidlig i første periode i 3-2-tapet for Storhamar sist mandag.

Dahlström kommer bak Martin, henger der i ca. 5 meter, begge har grei fart og så treffer Dahlström med litt mer fart klokkeklart i ryggen/skulderen på Ylven 2-3 meter fra vantet. Ylven mister balansen og går med hodet/skulderen inn i vantet først. Resultat: brukket krageben meldte Martin selv på Instagram onsdag.

Klubben melder at Martin er ute 10-12 uker.

Tobias Lindström ute

Det kom som lyn fra klar himmel, men klubben meldte i går på sin hjenmeside at «Tobbe» er ute i 4-6 uker.

Det er ikke meldt noe om hva som er galt med Lindström, men etter hva vi kunne se og hva vi klarer spole tilbake til i vår indre kinosal så spillte «Tobbe» to the bitter end av kampen.

Hva galt har vi gjort gudene?

Vi må ha pissed gudene off ganske bra. Å servere en sånn skadeliste som klubben nå gjør er langt uttafor å takle for selv den mest herda patriot:

  • Jørgen Moflag – ute i minst 12 uker
  • Vegard Aspehaug – 2-6 uker
  • Marcus Ekberg – 4-6 uker
  • Brede Csiszar – 6 uker
  • Martin Laumann Ylven – 10-12 uker
  • Tobias Lindström – 4-6 uker
  • Andreas Stene – 12 uker
  • Andreas Øksnes – usikker

Vi ber nå alle Vålerengapatrioter oftre sine førstefødte til gudene slik at de igjen kan smile til Vålerenga.

Morten Sandø inne

Who?

Morten Sandø, Vålerengas nye daglige leder. Han tiltrådte for noen dager siden.

– Vi skal bli det ledende laget i landet igjen. Men vi skal også være så mye mer enn det. Hele Vålerenga er et inkluderende fellesskap, det ønsker vi å synliggjøre og gjøre folk mer bevisste på, sånn at både publikum og støttespillere, vil assosieres med oss, sier Sandø til VIF-Hockey.No.

Vi skal ikke skrible så mye om ham nå bare peke til det meget bra intervjuet klubbens Katarina Nordam har gjort med Sandø.

Morten var til stede på Vårlerenga Vertshus da klubben møtte supporterne.

God natt Vålerenga, dette fortjener vi ikke!

Tidligere «Overblikket»:

(Under: Vålerengas nye daglige leder Morten Sandø snakker til de fremmøtte)

(c) Atle E.
(© Atle E.)


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.