Overblikket: Vålerenga - bønda 10-2

(c) Espen B.
(© Espen B.)

Det er alltid noen som rakner når vi ser ut over vantet. Greit det folkens, bare kjør på!

10-2

Vi snakker selvfølgelig om resultatene fra søndag lagt sammen. Vålerenga Ishockey slo Frisk Asker 5-1 i pengebingen i Asker, mens Vålerenga Fotball slo Aalesund 5-1 på Valle. Det er helt greit å glede seg euforisk over begge resultater hver for seg, eller som oss; begge over en kam. Dere som mener noen annet må gå i dere selv.

Dere behøver ikke elske Vålerenga Fotball, bevares, men gjør du det ikke så bør du som supporter av Vålerenga Ishockey rett og slett bare la det ligge, ikke kringkaste ditt syn. Det tar seg rett og slett ikke ut å sette de to enhetene opp mot hverandre.

USJ! Bygoens. Ferdig snakka.

Nesten.

Glenn Jensen, ja han tidligere reservekeeper'n med et snakketøy som parkerer selv den mest durkdrevne stand up-komiker, var i Fanzone på Valle i går. Der hadde de en liten aktivitet for unger hvor det gikk ut på å skyte en innebandy-ball på blink. Traff man fikk man billetter til hockeykamp i Furuset Forum.

Dette er akkurat sånne tiltak som kan hjelpe til med å trekke flere folk til Furuset Forum. Trekker man unger må foreldra følge med, og da vanker det kanskje ei pølse eller to, og en brus.

Penger i foret.

Det er stort av Vålerenga Fotball å la Vålerenga Ishockey få teltplass i Fanzone!

Sånn.

Et potensielt kommende skår i gleden i forhold til kampen søndag for St. Hallvards menn er hva slags straff, om noen, som kan komme i kjølvannet av Martin Laumann Ylvens takling bakfra på Frisk Askers Alex Wall. Ylven ble sendt i garderoben med 5 + videodømming i sekken 7:24 ut i 1. periode. Etter kampen ble det etter gjennomgang av videoen ført 5 + liten disiplinærstraff i matchprotokollen.

Det kunne stoppet der, men Frisk Asker har anket/innmeldt straffen og saken inn til Player Safety-utvalget. Realiteten kan bli at Martin får en eller flere kampers karantene - eller at han slipper mer straff.

God natt Frisk Asker, håper dere sov godt...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.