Overblikket: To viktige dager foran oss

(c) Klanen
(© Klanen)

Det er to viktige dager foran oss, vi forklarer, men først kvitter vi oss med Kongsvinger og Stavanger Oilers.

Seier mot Kongsvinger

Etter er litt snodig 1. periode, Vålerenga hadde pucken og Kongsvinger flaksen, kunne man starte 2. periode med blanke ark. Det varte ikke lenge.

Før det var gått drøye syv minutter av perioden ledet Vålerenga 3-0 og skrudde hockeymaskinen ned på halv gass.

Med 3-0, en farlig ledelse vet man, ligger Vålerenga litt lavt i starten av 3., periode og Kongsvinger får to kjappe og billige mål. Det vekker Sankt Hallvards menn, og Fabian Gunnarsson setter inn 4-2 etter snaue åtte minutter av perioden. Da var kampen i realiteten over. Det var den egentlig på 3-2 også, men det er greit med litt margin.

Vålerenga gjorde det som trengtes, ikke mer, og det er helt greit. Krefter kan vi bruke i andre kamper. Vi tar tre poeng på en ok dag.

Takk!

5 poeng mot Oilers

Nei det har ikke noe med #PalStay å gjøre, det handler om U20 som spillte dobbelkamp mot Stavanger Oilers hjemme i ungdomshallen lørdag og søndag.

Lørdag vant vi 4-1, mens søndag vant vi 3-2 etter straffer.

Det  betyr at U20 nå har klatret opp til 4. plass på tabellen, bak hhv. Stavanger Oilers (45 poeng), Frisk Asker (31) og Manglerud Star (30). Vålerenga har 26 poeng, men har spilt fem kamper mindre enn Stavanger Oilers og kamper to mindre enn Manglerud Star. Frisk Asker har spillt én kamp mindre enn oss.

Stavanger Oilers er uansett det ledende laget, og begge seirene er sterke prestasjoner av gutta.

Vi gratulerer!

Den viktige dagen I

Førstkommende torsdag kl. 18:00 på Vålerenga Vertshus møter et knippe folk fra Vålerenga Ishockey oss supportere. Blant annet kommer Martin Lauvmann Ylven, Jonas Oppøyen og Roy Johansen - og ikke minst Vålerengas nye daglige leder Morten Sandø.

Vi vet ikke helt agendaen enda, men det blir uansett anledning til å stille spørsmål direkte til Vålerenga Ishockeys utskremte, Espen B. holder et myndig tak i mikrofonen i det som er best beskrevet som en lun aften med supportere, spillere og administrasjon.

Arrangemnetet er åpent for alle, men på Vålerenga Vertshus er det dessverre aldersgrense på 20 år. Sånne er loven når man selger brennevin.

MEN! Klanen.No lover dyrt og hellig at vi skal videreformidle det som blir tatt opp og sagt slik at de som ikke kan være tilstede ikke skal forbli ute i det ytterste mørke mørket.

Den viktige dagen II

Mandag 13. november, ja førstkommende mandag, kommer Storhamar på besøk til Furuset Forum. Pucken droppes kl. 19:00. Det er TV2 som har bestemt denne noe merkelige kammpdagen, mandag er jo tradisjonelt ikke noen kampdag i toppserien i ishockey. I sluttspillet kan man jo oppleve kamper på mandager, men det er en annen story.

Poenget vårt med å ta opp dette allerede nå er at billettene er lagt ut for salg, og man bør ikke vente for lenge med å handle; Forum kommer til å bli full denne mandagen.

Så hva venter du på? Ticketmaster venter på deg!

God natt kritikere, torsdag har dere sjansen...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.