Overblikket:Tap og vinn med samme sinn

(c) nesrene
(© nesrene)

En absolutt ubrukelig setning, selvfølgelig virker det ikke sånn. I hvertfall ikke nå. Ubrukelig er ikke #PålStay.

#PålStay

På en ellers mørk morgen minner vi om kampanen #PålStay.

Det er viktig for oss at Stavanger Oilers' trener Pål Gulbrandsen ikke får fyken, han er Guds gave til bla. oss. Førstkommende lørdag, 28/10, kommer Stavanager Oilers på besøk til Furuset Forum.

Det er viktig at På Gulbrandsen leder laget, det er 3 poeng i banken, akkurat som Stjernen fikk lørdag som var.

Hører du oss Tore Christiansen? #PålStay!

Spread the word (hashtag, emneknagg) folkens! Twitter, Facebook og Instagram - kjør på!

Vålerenga søndag aften i går...

...kunstykket å gi bort en 3-1-ledelse til et 6-3-tap. Fra 8:36 i 3. periode og ut kampen scoret Manglerud Star 5(!) ganger mot et Vålerenga som ikke evnet å svare. Det regelrett rant inn.

To av målene kom i undertall, og det siste i åpen kasse. Nå iler vi til og minner om at Manglerud Star ikke er noen rundingsbøyer denne sesongen. De har slått blant annet Stavanger Oilers, Sparta og nå oss - igjen.

Det å slå oss begynner stadig å bli en mindre og mindre bragd...

Men hva kan vi ta med oss fra denne kampen? Vi spiller to ok perioder, og vi holder følge med Manglerud Star på skuddstatistikken.

Og dett er dett tror vi.

Lillehammer tirsdag

Lillehammer kommer på besøk til Furuset Forum tirsdag aften. Ja, tirsdag. Det er full serierunde da også. Ingen hvile for hverken snille eller slemme gutter.

Kampen starter kl. 18:30.

Billetter kjøper du hos Ticketmaster eller i døra.

Vi kommer plutselig tilbake med mer fyldig dekning av morgendagens kamp så fort den verste skuffelsen over å ikke være best i by'n har gitt seg. Kan ta litt tid det...

God natt Vålerenga, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.