Overblikket: Tap og #PålStay

(c) Klanen
(© Klanen)

Det var bra stemning på tribunen i Furuset Forum torsdag kveld, men det hjalp dessverre ikke. Ja, og så lanserer vi kampanjen #PålStay.

Vålerenga - Sparta

Første periode startet friskt fra begge lag. Men det var gått drøye 11 minutter av kampen før det ble mål. I undertall forsøker Spartas Rutowski klarere pucken fra foran mål, men den går til Tobias Lindstöm som limer gummiskiva tett inntil høyre stanga til 1-0.

I starten av 2. periode drar Kyle Osterberg seg fri gjennom hele målgården og setter pucken inn bak en utspillt Steffen Søberg. De neste minuttene har begge lag store sjanser, men uten å få uttelling. Helt til det er snaue 2 minutter igjen av perioden, da drar Niklas Roest seg fri i undertall, får med seg to mann til og forserer hele banen, og Roest setter pucken inn bak Steffen Søberg selv.

Drøye halvveis i den tredje perioden scorer Sparta nok en gang, i overtall, og det synes vanskelig at Vålerenga skal hente inn igjen dette. Det er en grunn til at det før kampen skilte 10 poeng på lagene på tabellen. Og riktig spådd, mot slutten av kampen går Steffen Søberg ut i bytte med en utespiller, og som det så ofte går med keeper ute; Sparta setter en scoring i åpent mål.

Om som ikke det var nok; Sparta scorer en gang til og resultatet blir til slutt 5-1.

Dette var en kamp Vålerenga kunne vunnet om man hadde klart å holde intensiteten og kvaliteten oppe.

Det gikk ikke, og da ble det tap.

Kampen nesten play-by-play kan du lese her i Klanens live-referat.

#PålStay

Det er in med hæsjtag-kampanjer, og vi starter nå vår egen; #PålStay.

Det går som kjent dårlig for Stavanger Oilers om dagen, på alle fronter untatt bankkontoen. En av de som har asvaret for at det sportslig butter kraftig imot for Stavanger Oilers er trener Pål Gulbrandsen.

Når det gå dårlig for laget er alltid treneren i riskosonen. Vi mener dog at Gulbrandsen gjør en fiin-fin jobb, og starter derfor kampanjen #PålStay for at han ikke skal miste jobben.

Vi oppfordrer alle til å delta i kampanjen, send gjerne #PålStay til #2hockey på twitter, gjerne med @ToreChristians1 som en del av meldinga!

Opp i ringa!

God natt Pål, måtte du sitte lenge...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.