Overblikket: Stjernen borte

(c) Klanen
(© Klanen)

Etter en horribel periode kan det snu... Vi besøker Fredrikstad og håpet om tre poeng lever.

En horribel periode

Vålerenga har en horribel periode bak seg. Torsdag tapte de 5-1 for Sparta hjemme i Furuset Forum, deretter 6-3 for Manglerud Star i garasjen på Manglerud søndag, for til sist å tape 6-3 hjemme for hockeystorheten Lillehammer tirsdag.

To spesielt ille ting i tapet mot Lillehammer; vi er med i matchen til 3. periode, da kollapser vi totalt. Siste målet til Lillehammer kommer ikke i åpen kasse. Vi bare nevner det.

Hvor ble det av det best trente laget i GET-ligaen?

I aften kan vi går fra en horribel periode til en horribel uke, 4 tap på 8 dager vil bli vanskelig å svelge (igjen) og skjer det må noe gjøres.

Hva dette noe er kan man jo selv filosofere over, men vi har etter sigende ikke økonomi til forsterkninger.

Ok, det vet vi jo.

I aften er det altså Stjernen på borteis. Kampen kan du se live på TV2 Sportskanalen. Stjernen er overkomlig på papiret, men har skrellet et par-tre lag. Sist Stavanger Oilers hjemme i Stjernehallen sist lørdag.

Stjernen er altså et lag som kan få det til å fungere de også. Akkurat som Vålerenga.

Foventer vi tre poeng i aften?

Nei.

Men det er lov å håpe.

Heia VIF! 

God natt Roy, hvohen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.