Overblikket: Stille dager

(c) nesrene
(© nesrene)

Det er stille dager, vel, ikke for alle da. U20 har vært i manesjen hjemme i ungdomshallen på Jordal. Og så forklarer vi litt om go'gutten Pål.

Seier for U20

Lørdag var U20 i Lillehammer og tapte dessverre 5-2. Tirsdag var det duket for returkamp i ungdomshallen. Før kampen lå Vålerenga på en 7. plass med 6(!!!) hengekamper.

Filip Lalande startet ballet i ungdomshallen med 1-0-scoringen etter drøye ti minutter. Lillehammer utlignet drøye to minutter etterpå, og lagene var like langt. Dette stod seg perioden ut.

Fem minutter ut i 2. periode sendte Kent Daneel Vålerenga i ledelsen. Fire minutter senere øker Calle Spaberg Olsen til 3-1.

Fire minutter ut i 3. periode setter Tom Andre Christensen inn 4-1, og fire minutter før slutt setter Filip Lalande inn sitt andre for kvelden, denne gangen i undertall. Tida renner ut og seieren er et faktum.

Vi gratulerer!

#PålStay

Vi har fått et par spørsmål om hvorfor vi henger oss så mye opp i Stavanger Oilers' trener Pål Gulbrandsen.

Svaret er enkelt, så lenge han styrer skuta er det en gave til alle oss andre lagene. Vi så det allerede i fjorårets sesong. Da klarte Stavanger Oilers seg fordi de hadde en liten haug meget gode spillere som ikke er i stallen i år. Når disse spillerne nå er borte er Stavanger Oilers bare en middelmådighet.

Tabellen lyver ikke. Pål må bli!

God natt Stavanger Oilers, dere bare vil ikke virke dere...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.