Overblikket: Seier er seier uansett, og så savner vi Jordal Amfi litt

(c) Wiki commons
© Wiki commons

Søndag spillte Vålerenga mot Manglerud Star hjemme i Furuset Forum. Der tok Sankt Hallvards menn en grusom hevn for de to foregående tapene denne sesongen. Og så savner vi Jordal Amfi.

Vålerenga - Manglerud Star

Vålerenga vant 6-2. Det var en lagseier. Av Vålerengas scoringer kom 4 stykker i spill fem mot fem, en i spill fem mot fire, og en på straffe (Magnus Fischer).

Manglerud Stars to mål kom i overtall, spill fem mot fire. Det viser at vi må holde oss unna utvisninger. Enkelt og greit.

Kampfakta finner du her.

Kampen i seg selv var litt rotete og litt (ikke mye) kjedelig, men hva gjør vel det når vi vinner? Vi kunne gjerne falt i søvn litt vi bare vi fikk inn tre poeng. Vi tåler å ikke alltid bli underholdt, eller i hvertfall deler av kampen. Men hva vi krever er innsats, vilje og tæl. Og at det smeller litt.

Noen ganger lurer vi på om vi søker å få fredsprisen...

Det er klart, med norske dommere skal man være litt forsiktig. De evner jo å blåse på mye rart. Men så lenge man bulker fair slipper man som oftest unna. Selv med Hallin.

Trøkk på da 'Enga!

Vi savner Jordal Amfi litt vi også

Jada, vi savner Jordal Amfi vi også. Fordi vi har vokst opp der, og fordi vi har så mange gode minner derfra. Noen dårlige også, men de gnager vi ikke på.

Men vi blir litt slitne av alle som i etterpåklokskapens navn mener man burde gått for alternativet om å bygge ny hall ved siden av det gamle amfiet slik at vi kunne spillt i Jordal Amfi frem til ny hall stod klar.

Det er nok nå! Slutt å velte dere i selvmedlidenhet!

Realiteten er som følger: vi spiller i Furuset Forum denne og neste sesong. Det er hjemmebanen vår. Sånn er det.

Der spiller laget vi elsker, og der skal vi støtte dem!

Det kommer ikke noe godt ut av å snakke den Furuset Forum. Man får ikke folk til å komme til Forum ved å fortelle, gjerne med tårevåt røst, om hvor dårlig Forum er. Klarer du ikke finne noe positivt å si om Forum kan du like gjerne holde munn.

USJ!

God natt sytere, det er nok nå...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.