Overblikket: På tide å få hodet ut av stumpen

(c) nesrene
(© nesrene)

Vi tilbyr et kjedelig overblikk i aften, men akk så nødvendig. Det drar seg til, fortere enn man skulle tro.

Serieåpningen i fjellhallen på Gjøvik

Ok. September synes kanskje langt unna, og ihvertfall fredag 8. september. Men det er ikke så langt unna som det føles, det er rett rundt svingen faktisk.

Toget til Gjøvik, som har avgang kl. 16:00 fra Oslo S, begynner å fylles, men det er billettter igjen enda. De selges i Sjappa, på Bohemen og på Vålerenga Vertshus. Den episke reisen med Klanen Railways koster latterlige 200 spenn. Det er mindre enn hva to krukker på Aker Brygge koster.

Billetter til selve kampen kan du handle i Sjappa eller på Ticketmaster. Bohemen og Vålerenga Vertshus har ikke billetter til kampen. Kjøper du billetter på Ticketmaster er felt A og B våre, felt J er nøytralt - resten er utsolgt.

Noen setter kanskje noe i halsen nå. Kan man kjøpe billetter til våre seksjoner åpent på Ticketmaster??? Svaret er ja. Det er ufarlig. Bønder som roter seg inn der blir kasta ut. Klubben med Thøgersen i spissen har rusta opp vaktkorpset, og bare en flik av gult får deg deportert sporenstreks.

Og hey! Har du sesongkort? De gjelder på Gjøvik selvfølgelig. Du er home free med et sånt.

Men sesongkort gjelder ikke på toget altså. Dessverre.

Sesongkort jazz

Sesongkortene kom i salg 18. august. Et must for enhver Vålerengapatriot med fetisj for ishockey. Herligheten koster 2500 riksdaler for Klanen og 3000 for de uttafor. Vi har ikke regna på hva prisen er per kamp, men det driter vi i. For oss handler det om å støtte klubben og å slippe billettkø - i den rekkefølgen.

Hvis du kjøper det bare for å slippe billettkø er det ok også! Eller om du vil spare penger, det er ok det også!

Så hva venter du på?

Og husk; sesongkortet gjelder også på Gjøvik! Jada, nå er det sagt to ganger i dette overblikket. Get it? Go get it!

Nye Jordal Amfi...

...sliter visst med å hente inn forsinkelsen. Vi har et våkent øye på prosessen og har meldeplikt så fort vi har noe å si.

Vi skriver ikke dette for å skremme, men for å poengtere at det er en forsinkelse, at den er kjent og den blir tatt på alvor. Når det er sagt; Vålerenga har tatt høyde for dette de også, vi starter borte i en haug kamper før vi skal åpne hallen endelig.

Så til dere dramaqueens eller dere som har mista nattesøvnen; det er en slags obskur kontroll på dette, og man har fortsatt god tid til å hente seg inn.

4-1...

...var det vi vant over Sparta i Sparta Amfi tirsdag aften. Anders Myrvold spillte ikke. Vi takker samen for fiin-fin oppdatering på Facebook og peker til våre venner i Sotahjørnet som har en kjapp oppsummering.

Vi beklager at vi henger litt etter på det sportslige. Sommer ass.

Skjerpings!

God natt...

...raske utbyggere, hvorhen dere er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.