Overblikket: Nei, ingen hengekamp. Og hybel.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

I aften er det kamper, men ikke full runde. Vålerenga og Stjernen spiller ikke. Hvorfor? Og så søkes det etter hybel.

Vålerenga på sporet

Det er altså tilnærmet full runde i GET-ligaen i aften, men hverken Vålerenga eller Stjernen spiller. Dette er ikke noen big deal. men vi undret på hvordan det kan ha seg?

Vi vet ikke helt når det oppstod, men Vålerenga (og Stjernen) ligger altså én kamp foran nesten alle de andre. Dette retter seg altså opp med kveldens runde, og etter kampen lørdag har vi møtt alle lag to ganger og er altså i rute.

Så da vet vi det.

Klubben søker hybel

Eller rettere sagt klubben søker hybel for en av Sankt Hallvards menn. Vi klipper rått og unsensurert fra vif-hockey.no:

"En av våre spillere er på jakt etter et sted å bo. Helst i området Vålerenga, Kampen, Gamlebyen, Tøyen og omegn. Har du, eller kjenner du noen, som har en ledig ettroms-leilighet eller hybel til leie? Ta kontakt med oss på mail; kontoret@vif-hockey.no dersom du selv, eller noen du vet om har noe å leie ut.".

Så, vil du ha en helt boende, eller vet om noen som vil; kjør på!

God natt nyheter, hvorhen dere er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.