Overblikket: Nå kan Jordal bli (litt) din!

(c) Wiki
(© Wiki)

Jordal Amfi (1951-2017 *sniff*) er under hammer, slegge, meisel, spett og dynamitt mm. Sorgen er selvfølgelig stor, men det er ugjenkallelig slutt. Men vi vet råd.

For  det er nå engang slik at Kultur og Idrettsbygg Oslo KF - eier av både gamel og nye Jordal Amfi - v/Eli Grimsby lytter til såvel klubben som til oss supportere. Kultur og Idrettsbygg Oslo KF er heleid kommunalt foretak, og eieren er ikke overraksnede Oslo kommune.

Rivningen er for alvor i gang, og for de som er interessert i å skaffe seg et minne fra den gamle ishallen vil det bli satt frem containere med betong- og mursteinbiter som alle kan ta med seg. Containerne settes frem mandag 13. februar, og plasseres utenfor hovedporten til byggeplassen. Se bildet nederst i saken for lokalisering av conatinerne. Ja, der hvor den røde litt så fyllesjukt tegna røde sirkelen er.

Selv skal vi selvfølgelig ha en bit til peishylla. Den skal bli en del av det nye kampritualet; den må gnis på før avreise til kamp.

Vi vet, det er sært, men vi er for pokker sære, alle som en.

Og det er greit.

Og vi får vår bit.

God natt Eli Grimsby, hverhen du er ... :-)

(Trykk på bildet for større versjon)

(c) Oslo kommune
(© Oslo kommune)


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.