Overblikket: Møtedag og mer landslag

(c) nesrene
(© nesrene)

Dagen er her, det er møte på Vålerenga Vertshus i aften. Ylven inn og Olsen ut.

A-landslaget

Martin Lauvmann Ylven har meldt forfall til landslaget. Det er jo for så vidt en gammel nyhet i og med at vi har annonsert at Martin kommer på Vertshuset i aften.

Hvorfor ble han hjemme? Svaret på det får du i aften. Seriøst; vi vet ikke hvorfor vi heller.

Men, i sorgen over at Martin ikke får representere landet denne gang kom det gledelige nyheter. Thomas Olsen gikk inn i Petter Thoresens tropp.

Landslaget spiller altså turnering i Innsbruck (Østerrike) i dag, fredag og lørdag. De møter Østerrike, Danmark og Korea i den rekkefølgen. Kampen mot Østerrike torsdag kan du se på TV2 Sportskanalen fra kl. 20:25. Kampen vises på Vertshuset.

Kampene mot Danmark og Korea ser ikke ut til å gå på noen gangbar kanal...

Det betyr altså; Ylven inn på Vålerenga Vertshus og Thomas Olsen ut på tur med landslaget.

Men uansett; Gratulerer Thomas!

Møte i Vålerenga Vertshus i aften

Det er altså duket for møte i aften mellom supporterne og alle ledd i klubben. Møtet starter kl. 18:00 og holder på til alle spørsmål er stillt og vi ikke gidder mer.

Martin Lauvmann Ylven, Jonas Oppøyen, Roy Johansen og Morten Sandø (nye daglige leder) kommer, kanskje flere. Seansen ledes av Espen B.

Eventet streames live, følge denne lenka fra kl. 18:00.

Alle er velkomne, det vil si; de som er 20 år eller mer. Vertshuset selger brennevin, og da er aldersgrensa 20 år. Sorry.

Les mer her: Hockeytreff på Vertshuset Torsdag 9. November klokken 18.00

Vi sees!

God natt bønder, mye kan være gæærnt, men klubben snakker i det minste til og med oss!

Tidligere "Overblikket":


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.