Overblikket: Møte på Vertshuset

(c) nesrene
(© nesrene)

Torsdag førstkommende har vi fått i stand møte på Vertshuset, eller hockeyaften som klubben har kallt det.

Hockey på huset!

Torsdag førstkommende altså, klokken 18:00, blir det full fyr i teltet i Hedmarksgata 1. Ja, Vålerenga Vertshus.

Først av alt; møtet er åpent, men Vålerenga Vertshus har aldersgrense 20 år på grunn av at de selger brennevin. Når det er sagt; Klanen.No kommer til å referere fra møtet, så er du forhindret fra å møte skal vi holde deg oppdatert i ettertid.

Fra klubben stiller ny daglig leder (Moten Sandø), Martin Lauvmann Ylven, Jonas Oppøyen og head coach RoyJohansen. Det kan godt være at det dukker opp flere, men disse fire er utskremt til å tale til forsamlingen og svare på spørsmål. Det vil si; ingen av dem forbereder noen tale - seansen er høyst interaktiv ledet av evigunge Hr. Espen B.

Du kan allerede nå stille spørsmål i Facebook-eventet som er opprettet for seansen.

Og vi gleder oss!

Storhamar hjemme

Mandag 13. november kl. 19:00 droppes pucken i kampen mellom Vålerenga og Storhamar hjemme i Furuset Forum.

Denne kampen blir nok nært utsolgt, så det vil være lurt å forhåndskjøpe billetter på Ticketmaster. Vi skal ikke lage panikk og si at det blir utsolgt uansett hva du gjør, men vi vet at bønda er i ferd med å kjøpe seg inn på alle seksjoner untatt Klanens eget felt.

Det er heller ikke lagt av noen ekstra billetter som en eller annen sponsor skal sponse; det som er tilgjengelig på Ticketmater er hva som finnes.

Vertshusbussen kjører "Tour of Oslo" til kampen mot Storhamar

Riktig, Vetrtshusbussen besøker våre tre vannhull i forkant av kampen mot Storhamar mandag. Så slipper du ta T-banen eller rutebuss opp til Furuset Forum.

Ruta er som følger: Bohemen kl. 18:00, Vålerenga Vertshus kl 18:15 og Øst kl. 18:30. Prisen er hysteriske 75,-, og det selges leskedrikk ombord.

Bussen returnerer kun til Vertshuset etter kampen. Skal du videre til sentrum går 37-bussen rett utti og litt opp i gata fra 'huset.

God natt grinebitere, nå har dere sjansen...

Tidligere i "Overblikket":


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.