Overblikket: Møt oss Roy, Shampo, Glenn og Gunnar

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Vi suger enda på karamellen fra lørdag, det var godt å sende Stavanger Oilers hjem uten så mye som et komma i sekken. Men nå, nå etterlyser vi litt kommunikasjon.

Hallo?

Ut i fra forutsetningene vi lever under denne sesongen, og neste for så vidt, må vi si at det går ganske så bra. Vi sanker litt poeng her & der, og det ser ut til at litt flere publikummere finner veien til Furuset Forum etterhvert.

Litt fokus på at hver tilskuer teller har hjulpet, folket kommer for å se ishockey og for å støtte klubben økonomisk. Vi har snakka med et par slike folk. De klager litt over Forum, men vet at vi ikke har noe valg, og nå med utsettelsen på et år og millioner i underskudd neste sesong bidrar de slik de kan best.

Men vi skulle gjerne visst hva som skjer! sportslig, administrativt og økonomisk. Nå føler de fleste at man kaver i blinde - på begge sider av "bordet".

Tidligere, altså før Jordal Amfi ble revet, kunne man alltids møte noen og slå av en prat der. Det kom ikke nødvendigvis noe voldsomt informativt ut av det, men som oftest ble det i det minste en hyggelig samtale. Folk flest er hyggelige, så også i Vålerenga. Men veldig ofte fikk man med seg et drypp om noe.

Men dette har dessverre forsvunnet.

Men det er ikke spillere, sportslig ledelse eller administrasjonens sin feil at vi lever under et sånt regime.

Og mens vi husker det: Bedreviterne som mener det var feil å rive Jordal Amfi, og at man heller skulle bygget en ny hall ved siden av/nedenfor den gamle kan - beklager uttrykket - holde kjeft, vi har hørt dere. Nå er det nok. "Hva var det jeg sa!" er utgått på dato. Nå må det et annet fokus til - fra alle.

Men med at denne kortreiste kommunikasjonsmuligheten forsvant så er det nettsider som denne og lignende, og media som står for informasjonsstrømmen. Det i en tid hvor folk føler de er i mørket hva Vålerengas umiddelbare fremtid gjelder.

Nå vi lenger opp her skrev at dette ikke er klubbens feil så stemmer det, men det fritar ikke klubben for ansvar når det gjelder å bøte på de manglende informasjonspunktene. Klubben må ta ansvar! Og i første rekke må de ta ansvar for egne supportere.

Og vi forventer, nei krever, at man får i stand et møte på Vålerenga Vertshus hvor de to ledelsene kan tegne & fortelle om tilstand og umiddelbare planer, og så en bolk hvor supporterne kan stille spørsmål. Møtet kan godt deles i to også, en lukket del, og en del hvor nettstedene som følge Vålerenga Ishockey tett kan få referere fra: Aperopet, Klanen, Sotahjørnet og VPN.

Å referere fra et sånt møte vil være gull for alle de som sitter der ute og lurer, og som ikke har muligheten til å komme.

Så, Roy, Shampo, Gunnar, Glenn og Brede - kommer dere og snakker til og med oss?

Og før vi glemmer det

#PålStay!

God natt åpenhet, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.