Overblikket: Møkkaklubben Lørenskog rider igjen

(c) Ukjent
(© Ukjent)

Torsdag er det kamp igjen i Furuset Forum, men vi bryr oss litt om andre sider av drittlaget Lørenskog. U20 gikk på en ørliten smell, og så rydder vi i litt unøyaktigheter og setter skapet på plass.

Overblikket presiserer

Vi starter dagens "Overblikket" med det viktigste i dag; presisering av rammer rundt farmerlaget (vi liker å kalle det akkurat det) Grüner. Vi registrerer at enkelt mener samarbeidet er nært verdiløst, dem om det. Sure padder kan snike seg tilbake til sølepytten der de hører hjemme.

Samarbeidet med Grüner er et riktig skritt på veien mot world domination igjen, det er en måte å forvalte og å bygge spillerne våre på som er nytt i Vålerenga-sammenheng. Det kan ikke forventes at det skal bli gull & grønne av det fra dag #1, det må tilpasse seg dette samarbeidet. Det vil si at man nok må prøve og feile litt for å finne ut hva som er optimalt for alle tre lagene involvert.

For, og her kommer presiseringa, de som er under 23 kan sprette opp og ned mellom lagene, alts Vålerengas A-lag, Vålerenga U20-lag og Grüners A-lag. Spillere over 23 må stå over én kamp hvis de spretter mellom lagene.

Og før noen iler til å mener at en spiller på U18 godt kan sprette; ja det er sikkert mulig, men avtalen er altså mellom de tre lagene.

Hvorfor er dette viktigere enn kampen torsdag? Det er viktigere i dag. I morgen...

...er kampen mot Lørenskog det viktigste

Vi gidder egentlig ikke si så mye sportslig om dem i dag. Men vi registrerer at de har signert en ny spiller, en russer, Vyacheslav Trukhno. Dette samtidig som de hadde utestående lønn til flere spillere. Det har de visstnok ryddet opp i nå, men det er bad business og moral uansett.

Men vi er ikke overrasket. Det er jo aldeles ikke første gang Løenskog driter i det meste av regler og lover. Problemet er at de går ustraffet fra slikt gang på gang. Det sender jo et bra signal til andre klubber. Bare tut & kjør. Norsk ishockey er så skjør at anything goes. NIHF og deres organer tør ikke gjøre noe særlig. Du kan lese mer om dette siste havocet deres hos VG.

Onde tunger vil sikkert ha det til at Vålerenga ikke er noe bedre. Det er sprøyt. Historisk sett har alle klubber hatt schwin på skogen, men i nyere tid er det bare Lørenskog som bedriver denne stype forkastelige klubbdrift.

Tenk deg selv da. Du får ikke lønna du er lovt på 5 måneder og så ansetter arbeidsgiveren en ny kollega før du får penger i påsan. We rest our case.

Anyway, pucken droppes kl. 18:30 i morgen. Kampene mot Lørenskog trekker normalt mye folk, og det er lov å håpe på at mange finner veien til Furuset Forum. Det er nemlig ikke vanskelig, den ligger drøye 100 meter fra Furuset T-banestasjon. T-banen bruker ti minutter lenger tid dit enn til Ensjø.

Parkering er visst heller ikke noe problem, men vi sverger til T-banen så det har vi ikke prøvd ut.

U20...

...var i Sparta Amfi tirsdag aften og skulle tukte Sparta igjen. Dessverre gikk det ikke helt etter planen.

Snaue 15 minutter ut i 3. periode scorer Sparta 3-1 i overtall. Vålerenga reduserer snaue minuttet etterpå, men det stoppet der. Lagene møttes også sist lørdag, da i ungdomshallen. Den kampen vant Vålerenga 5-3.

Neste kamp for U20 er mot laget ingen ved sine fulle fem elsker - Lørenskog - torsdag.

Vi håper gutta har slipt sablene!

Storhamar

Vi må bare presisere, da i forhold til dagens "Overblikket".

Vi misliker Lørenskog sterkt, men vi hater Storhamar.

Da står skapet der det skal være.

God natt NIHF, sage Lørenskog kanskje?


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.