Overblikket: Manglerud Star hjemme og bort med Lørenskog

(c) nesrene
(© nesrene)

Vi tar altså i mot Manglerud Star til kamp i Furuset Forum kl. 17 i eftermiddag. Men det spørs om ikke "Extrablikket" fra i går aften har generert mer oppmerksomhet de siste timene...

"Extrablikket"

Sterke rykter vil altså ha det til at Lørenskog Elite er på vei til skifteretten for egen maskin mandag morgen. Du kan lese hele saken her i "Extrablikket" fra i går.

Mer sier vi ikke om saken i dag.

Vålerenga - Manglerud Star

Kl. 17 altså, i Furuset Forum. Billetter kjøper du hos Ticketmaster.

Lagene har møttes 2 ganger denne sesongen. Først i Furuset Forum 21. september, da vant Manglerud Star 5-2. Så 22. oktober i Manglerudhallen, da vant Manglerud Star igjen, denne gangen 6-3.

Manglerud Star ligger på 6. plass på tabellen med 28 poeng på 23 kamper. Vålerenga ligger på plassen bak, men med samme poengsum og to kamper mindre spillt.

I forkant av kampen mot Sparta sist torsdag anbefalte vi at gutta skulle gå ut i 100 (og øke), møte Sparta høyt på banen, og holde seg unna dumme utvisninger. Det holdt inn, Vålerenga vant kampen 4-3 i spilleforlengelse. 2 poeng i Sparta Amfi er mer enn godkjent.

Vi ser ingen grunn til å endre gameplan fra den kampen. Vålerengamaskinen må rett å slett male istykker Manglerud Stars kjappfotkamerater.

Bulke.

Kjør da gutta!

Heia VIF!

U20 med sterk seier

U20-gutta spillt seriekamp mot Frisk Asker lørdag og vant sterke 4-0.

Vi fikk ikke sett kampen og har heller ikke fått noe referat, men kampfakta kan du lese her.

Jentedag i dag

I dag arrangerer Vålerenga (breddeklubben) skøytedag for jenter.  Vålerenga Ishockey ønsker seg flere jenter til klubben, og arrangerer egen jenteskøytedag kl. 13:00 - 16:00.

Hele invitasjonen kan du lese her - men vi klipper litt vilt og uhemmet:

Visste du at vi allerede har to jentelag i klubben? Vi ønsker flere jenter som vil lære seg å gå på skøyter og spille ishockey. Derfor arrangerer vi egen jentedag på Jordal i Ungdomshallen.

Du trenger ingen erfaring for å bli med. Vi har flinke instruktører, inkludert våre damelagsspillere som lærer barna dette på 1-2-3. Det du trenger er godt tøy, en beskyttelseshjelm og skøyter.

Overblikket oppfordrer alle jenter kan til å sjekke dette ut, skøyter og ishockey er både gøy, utfordrende og sosialt.

Vel møtt og lykke til!

God natt Lørenskog, hvordan føles det å kjempe for ikke noe?

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.