Overblikket: Manglerud Star hjemme

(c) Jarl-Erik Sandberg (https://jesphoto.smugmug.com/)
© Jarl-Erik Sandberg (https://jesphoto.smugmug.com/)

Ok, det er mørkt om dagen, det skal ingen ta fra oss. Vi har ikke mye, men vi har det. I mørket er det lettest å få øye på lyset, og i aften håper vi Sankt Halvards menn skal drukne oss i seierens deilige flomlys. Det er duket for en thrillerkamp mot Manglerud Star!

Det er nå det gjelder

Det høres helt hinsides ut, men vi spiller altså en slags avgjørende kamp mot Manglerud Star i aften. Det er ikke hverken serie- eller kvalikfinale enda, men det er en av de kampene som sannsynligvis vil vise seg å være blant de viktige når seriesesongen 2017/18 skal gjøres opp. Denne kampen må vi vinne. Vi må ha de tre poengene for ikke å seile veldig langt akterut. Vi spiller med ryggen mot veggen nå.

Og nå må ikke gutta la seg lure av nerver.

De må heller ikke la seg lure av hva som sies om dem av trenerapparatet. I hvert fall ikke det som sies offentlig og til media.

Fordi spillerne snakkes ned. "Sparebluss". "Mellomsesong". Bla. bla. bla. Og det må det bli en slutt på!

Selv om noe annet kommuniseres innad at det ikke er sånn, så blir selvfølgelig spillerne preget av å snakkes ned i hvert eneste intervju som gis. Og hvis de begynner å tro på det så legges også lista deretter.

Og så spiller vi i Furuset Forum. Og det er hjemme denne sesongen. Og det må vi ta til oss, alle sammen.

Vi må ta det for hva det er. Og det kan hende Furuset Forum blir hjemme lenger enn bare denne sesongen. Jordal er forsinket, og ingen vet enda hvor lenge.

Og så må vi begynne å snakke opp spillerne og laget. For de har faktisk ikke vært helt, helt natta. Vi tapte serieåpningen 3 minutter før slutt. Storhamar var bedre, men vi holdt unna frem til det. Vi tapte med en gåll mot Lørenskog på tross av 5 forykende og gode minutter mot slutten. Vi tapte med en gåll mot Frisk Asker som er forferdelig gode i år og som nå topper tabellen.

Så det er ikke helt svart.

Ok?

God natt fremsnakking, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.