Overblikket: Lun aften på huset

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Litt fra møtet i Vålerenga Vertshuset torsdag, "Tour of Oslo" og Vålerenga - Storhamar.

Vi skal ikke referere møtet fra A til Å, til det ble det sagt for mye i den timelange seansen. Men noen korte glimt skal vi gi...

Martin om landslaget

Martin Lauvmann Ylven ble tatt ut på landslaget som i disse dager spiller turnering i Østerrike. Kroppen har ikke vært helt hundre, og derfor takket han nei til å bli med til Østerrike.

Og for å berolige dere; kroppen er grei nå, og uten deltagelse på landslaget kan han nå gi 100 % til klubblaget!

Glenn om Gjøvik

Glenn Jensen kunne fortelle at de er i tenkeboksen. Det er selvfølgelig Storhamar det er snakk om - selv om én enkelt blandt publikum mente at kanskje Lillehammer kunne være aktuelt også. Det ble raskt avfeid av et samlet vertshus.

Anyway; det er hjemmekampen mot Storhamar søndag den 14. januar det er snakk om.

De vet de fyller hallen, men spørsmålet de stiller seg er hva dette betyr for egne supportere. Såvidt vi kunne detektere var alle som en enige om at man burde kjøre kampen i Gjøvik Olymiske Fjellhall også den gangen. Enga trenger penga.

Nå var faktisk ikke dag et tema såvidt vi kunne høre, men vi vil anbefale å få flyttet kampen til lørdag 13. januar om man skal til Gjøvik.

Jonas om beinet

Jonas Oppøyen opererte jo kneet for omlag 8 måneder siden. Når sesongen startet hadde det gått 6 måneder siden operasjonen, og det var minimumstiden i rekonvalesens. Da så alt bra ut.

Men så fikk han en smekk i beinet , og da ble det brått litt usikkerhet på om det holdt. Derfor ble det en liten periode off ice.

Nå virker beinet som det skal, og Jonas er happy.

Gunnar om nye spillere

Det har vært en ønske fra Roy om en back og en løper. Vel, kunne Gunnar si, det er en treners jobb å ønske seg.

Noen ny løper kommer ikke, men en ny back kan være en 7-14 dager unna. De leter både i og utenfor Norge - og det var det Gunnar hadde å si om den saken.

Om Morten Ask

Morten er i full trening og ventes tilbake om kun kort tid. Om han er klar til Storhamar mandag kunne ingen svare på, men det er godt å vite at Morten er rett rundt hjørnet.

Dolph om Morten Sandø

Det ble stadfestet at vår nye daglige leder, Morten Sandø, skylder oss en kongepokal.

Dolph kunne opplyse de fremmøtte om at Morten som spiller i Frisk Asker i den 11. serierunden den 21. oktober 1993 hadde assist på Tor Inge Meltveit sin 2-4-scoring.

Vålerenga vant kampen 8-3 foran 336 tilskuere.

Jonas og Martin om spillergruppa

Det er god kjemi i spillergruppa fikk vi høre. Harmonisk er et ord vi tenker på når vi hører beskrivelsene de to gutta bruker på tilstanden. Selv når motgangen var som verst i begynnelsen av sesongen holdt spillergruppa sammen og det var ikke noe mere gnisninger enn hva som er normalt.

Jonas og Martin om Forum og ungdomshallen

Belastningen det er å spille i Forum, og trene i ungdomshallen, og ikke ha sin egen garderobe til "odel og eie" er så og si ikke tilstedeværende.

Eksempelvis blir utstyret fraktet opp og ned fra Forum av Hurtig-gutta, det blri tørket etter bruk, og er klar til neste gangs innsats. Det være seg trening eller kamp. Det eneste gutta må legge inn av innstas når det gjelder dette, er å møte opp etter å ha tatt seg de ekstra ti minuttene opp til Forum når det er kampdag.

Glenn og Gunnar om penga

Økonomien for inneværende sesong er sikra. Eksisterende eiere garanterer for underskuddet denne sesongen. Forståelig nok ville ikke Gunnar gå ut med budsjett- og regnskapstall.

Den store smellen har kommet på publikumssiden, mer spesifikt antallet tilskuere (som ikke) har funnet veien til Furuset Forum. Glenn kunne fortelle at den smellen man fikk i starten med bare 4-500 på kamp var helt ufoutsett.

Mange har fått med seg at Color Line er kommet om bord som sponsor, og dette er en stor og viktig avtale. Color Line skal blandt annet opp på hjelmen. Mange av de eksisterende sponsorene har sagt at de vil stå sammen med Vålerenga gjennom disse vanskelige tidene, de vil være med på reisen.

Glenn kunne også fortelle at det er sponsorer som "lukter på oss", og at det vil landes nye avtaler.

Tour of Oslo

Da er vi over i avdelingen for kommende gleder, og først ut i rekka er Vertshusbussen. Den kjører Tour of Oslo mandag til hjemmekampen mot Storhamar kl. 19.00. Opp til Furuset Forum altså.

Ruta er som følger: Bohemen kl. 18.00, Vålerenga Vertshus kl 18.15 og Øst kl. 18.30. Prisen er hysteriske 75,-, og det selges leskedrikk ombord.

Det er viktig at de som skal med melder seg på i forkant. Påmelding til Nina via telefon 917 55 725. Det blir eksempelvis slik at hvis ingen melder seg på fra Bohemen så kjører ikke bussen ned i gravehelvetet der.

Etter kampen returnerer bussen til Vålerenga Vertshus kun, 37-bussen går rett utti gata for de som skal videre - eller så finner man T-banen to steinkast og et hopp borti svingen.

Vålerenga - Storhamar

Som nevnt rett over her; kampen spilles mandag kl. 19.00 i Furuset Forum.

Det blir mye folk, så er du en smarting går du rett over til Ticketmaster og kjøper billett nå.

Og når det er sagt - det blir neppe utsolgt, men jo lenger du venter jo mer crappy plasser får du.

God natt gutta, takk skal dere ha for oppmøtet!

(Klikk på bildene for større versjon)

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Espen B. starter showet.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Espen B. og Morten Sandø.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Vålerenga Ishockeys nye daglige leder, Morten Sandø.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Glenn Jensen.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Martin Lauvmann Ylven.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Jonas Oppøyen.

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Avtroppende daglig leder Gunnar Thøgersen.


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.