Overblikket: Landslag og møte

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Det er landslagstider, og det nærmer seg møte mellom klubben og supporterne.

Landslagsdeltagelser

Vålerenga er middels godt representert på U-landslagene. Det kunne sikkert vært flere, men vi tar det vi får.

La oss begynne med å se på U20-landslaget, der representerer Joachim Sommer Nielsen Vålerenga. U20-landslaget spiller turnering i Sveits fredag til søndag denne uken. Motstandere er Sveits (doh!), Tyskland og Slovakia. Vi er litt puzzeled over at ikke flere fra laget som løftet bøtta i våres er med, men hva vet vel vi?

Sommer Nielsen har forøvrig 18 kamper, 3 assist, +1 og 5 minutter i fryseboksen. 19 skudd på mål er det blitt - ja på A-laget til Vålerenga da.

Så er det U18-landslaget, fra Vålerenga reiser Nicolai Eliesen og Sondre Bolling Vaaler. U18-landslaget skal spille tre kamper mot Latvia 9-11. november i Ullensaker.

På U16-landslaget har vi med Calle Spaberg Olsen og Fabian Plogås. Disse to skal til Latvia og møte en annen Vålerenga spiller som representerer Latvia, Ralfs Litaunieks. De spiller tre kamper mot Latvia 9-11. november.

Sist men ikke minst; på kvinnelandslaget representerer Anniken Olafsen og Mia Isdahl Vålerenga. Kvinnelandslaget skal til Finland og spille kamper mot lagene Ilves og Espoo 11. og 12. november.

Og vi ønsker lykke til!

Møte på (Verts)huset

Som vi meldte i går skal Vålerenga ishockey møte supporterne (og whoever else som vil komme) på Vålerenga Vertshus torsdag kl. 18:00.

Vi vet at hverdager kan være vanskelige for folk, så vi har fyllt på litt drivstoff på Klanens WEB-radio, og de stiller opp og streamer (video) hele herligheten. Dessverre er det slik at det på huset er 20-år aledrsgrense. Huset selger brennevin, og da er loven slik.

Jonas Oppøyen, Martin Lauvmann Ylven, Roy Johansen og Vålerengas nylig tiltrådte daglige leder Morten Sandø kommer. Kanskje flere. Seansen ledes av evigunge Espen B. og upportere (og andre fremmøtte) får fyre av spørsmål over en lav sko. Det være seg om det sportslige, økonomien, eller nye Jordal Amfi.

Eller whatever.

Bare fantasien setter grensen for hva det kan spørres om.

...men vi håper jo folk lar det være hockeyrelatert da.

Møt opp!

Storhamar

Det er snart kamp mot Storhamar hjemme i Furuset Forum. Mer om det i gårsdagens "Overblikket".

God natt kritikere, nå har dere sjansen...

Tidligere "Overblikket":


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.