Overblikket: Karamellen som varer og varer

(c) Wiki commons
© Wiki commons

Vi suger fortsatt på karamellen fra lørdag, og U20 har vært på røvertokt - akkurat som A-laget. Og så er det kamp igjen torsdag.

Røvertokt I

Vi sliter med å slutte og smile, og vi sliter med å sutte på karamellen. Vi, med den forferdelig seriestarten vi har hatt, slo Stavanger Oilers 2-1 på straffer i oljetanken i Stavanger.

Nå er det ikke noe mål i seg selv å hverken slutte å sutte eller smile, men det er lenge siden sist. La gå, vi slo Stjernen til full tid et par dager før, men Stavanger Oilers er langt høyere ranket, og det var på deres hjemmeis. Stavanger Oilers har også hatt en trøblete start på sesongen, men det unner alle dem.

Vålerengalokomotivet kjørte over Stavanger Oilers når det gjalt; siste 10. Da var Stavanger pumpa - mens årets Ironmen holdt helt inn.

Vålerenga er bedre trent.

Sånt blir det innimellom seier av.

Kanskje ofte.

Røvertokt II

U20 har vært i Hamar. Nærmere bestemt i går tirsdag. Kampen endte 4-1 i Vålerengas favør, den siste gållen kom i åpen kasse.

- Vi spilte bra defensivet hele kampen og slipper til få farlige sjanser, sier kaptein Filip Lalande til Klanen.No.

Gutta hadde mange bra sjanser offensivt, men klarer ikke score de første to periodene. Så løsner det og Storhamar rakner totalt, og gutta blir belønnet for hardt arbeid.

- Det smakte godt med sesongens første seier, avslutter Filip.

Det smakte godt med årets første seier, men vi er sikre på at det smakte ekstra godt siden det var Storhamar på borteis. Lagene møttes også lørdag i ungdomshallen på Jordal, og da vant Storhamar på straffer.

Anyway, vi gratulerer gutta med seieren.

Kamp torsdag

Kongsvinger Knights kommer på besøk til Furuset Forum torsdag.

Gutta trenger all den støtte de kan få og klubben trenger penga!

Kampstart 18:30, please kom!

God natt Stavanger Oilers, dere skjønte ikke hva som traff dere!


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.