Overblikket: Kampdag og Ylven er ute samtidig som han er inne

(c) Klanen
(© Klanen)

Det er kampdag, og vi gleder oss stort, men Martin Laumnann Ylven er ute, samtidig er han inne. Forvirret? Vi oppklarer!

Velkommen til helvete Sparta!

Våre menn, Sankt Hallvards menn, har ikke noe å tape. Derfor er Furuset Forum et helvete for våre motstandere, helvete med NHL-size rink. Det er ikke det at gutta våre er uten håp. Tvert imot; raseringen av Lørenskog og Frisk Asker viser jo at det nettopp er håp.

I onsdagens «Overblikket» hadde vi en liten enkel gjennomgang lagenes siste kamper. Den er fortsatt gyldig. Ut fra den ser vi ingen grunn til å frykte Sparta noe mer enn andre. Vålerenga har fysikk og stamina, og det må gutta benytte seg av.

Det, og å gå ut for fullt og styre kampen. Ikke gjøre det motsatte; legge oss lavt og vente på feil.

Kampen starter kl. 18:30, billetter kjøper du hos Ticketmaster eller i døra.

Heia VIF!

Ylven ute

Martin Lauvmann Ylven har fått sin straffeutmåling for taklingen av Alexander Wall sist søndag. Det ble 5 kampers karantene.

Det er vel en grei straff, og Vålerenga anker ikke. Det betyr at Martin er tilbake i kamp 4. november borte mot Kongsvinger.

Bygones!

Ylven inne

Han er jo nettopp tuppa ut for en stund, hvordan kan han da være inne?

Well, omtrent samtidig med at straffeutmålingen hans kom så kom også nyheter om uttaket til landslaget. Landslaget skal spille turnering i Innsbruck (Østerrike) 9.-11. november og Martin er med! Norge skal møte Østerrike, Danmark og Korea.

Vi gratulerer!

God natt Shampo, nei, det var ikke Nyhus' feil...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.