Overblikket: Havari på Hamar

(c) Wiki commons
© Wiki commons

Tap på Hamar søndag, seier i ungdomshallen lørdag.

Havari på Hamar

Vålerenga hadde sjansen til å forsøke gjenta og overgå prestasjonen fra fjellhallen på Gjøvik i serieåpningen. De var milevis unna. Storhamar scoret etter 1:15 og fortsatte herje med oss utover i perioden. Filip Gunnarsson reduserte, men når perioden var slutt var kampen slutt, da ledet Storhamar 4-1.

Vålerenga var sjanseløse til å ta igjen det der.

Det hjelper heller ikke på at det blir slåsskamp på slutten av kampen. Tallak Lyngset fikk matchstraff og må garantert sone minst én kamp. Det er jo bra, for backer har vi nok av...

Nei, det viser seg gang på gang denne sesongen, vi fortjener å ligge på den plassen vi gjør. Vi må hente poengene våre fra nederste halvdel.

Det betyr selvfølgelig ikke at vi ikke skal forsøke å rane til oss poeng fra øverste halvdel, så dårlige er vi ikke. Vi ranet til oss to poeng i Stavanger, komboen dårlig Oilers/godt Vålerenga hentet de to poengene. Det er ingen grunn til at vi ikke skal kunne gjenta slikt.

Det er bare å kjøre på!

Heia VIF!

U20...

...vant 5-3 over Sparta hjemme i ungdomshallen på Jordal lørdag. Det er tidlig i sesongen for Sankt Halvards unge menn, de har bare spillt 5 kamper, mens andre lag er oppe i 12 kamper allerede.

Derfor er det litt vanskelig å mene noe om tabellen enda annet enn at Stavanger Oilers ser fryktelig gode ut.

God natt fungerende forsvarsspill, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.