Overblikket: Gjøvik, isfiske og popcorn

(c) Ukjent
(© Ukjent)

Det nærmer seg dropp i Gjøvik Olympiske Fjellhall, toget går og det er billetter igjen. Det ble ikke noe av isfikset, og Stavanger Oilers prøver nye lokkemidler.

Gjøvik - Gjøvik - Gjøvik

Det nærmer seg dropp i fjellhallen. Fredag 8.september kl. 19:00 starter den episke eventen, og i andre enden av rinken står Storhamar. To viktige ting er å presisere:

* Toget går uansett. Det koster 200 riksdaler, og billetter kan shoppes på Bohemen og Vålerenga Vertshus. Ikke i Sjappa per akkurat nå, fordi Sjappa - den gamle på Fyrstikk-torget - er nå stengt for godt, og den nye er ikke åpen. Vi kommer med info her på Klanen.No når den nye Sjappa i den nye arenaen åpner, og hvor man igjen kan få kjøpt billetter til toget der.

* Det er kampbilletter igjen. Ikke rasende mange, men nok til at det bør pushes litt. På våre felt, A & B, er det billetter igjen. Også på felt J som er nøytralt. Oslofolk er litt (sorry!) trege når det gjelder billett-shopping, men å basere seg på å handle i døra til denne kampen er særs uklokt.

Selv om synlige Storhamar-supportere blir bortvist fra A & B forhindrer det ikke dem fra å kjøpe opp de billettene for å komem inn i hallen, for så å presse seg inn på et eller annet felt, eller stå.

Så er dere advart, hoppe inn på Ticketmaster for å handle billetter til den episke kampen før det er for sent.

Isfiske avlyst

Lørdag skulle St. Halvards menn spillt treningskamp mot Lørenskog i tjernet bak Metrosenteret. Det ble det ikke noe av. Isen smeltet nemlig flere steder på banen, bak målene og ved sekretariatet. Onde tunger mente man kunne dele ut dupp, krok og snøre til spillerne.

All den tid noen elsker å hate Lørenskog synes vi det er synd at man ikke kan få en ok hall å hate de i inntil konkursen kommer. Vi driter i Lørenskog egentlig, men vi vil ikke at våre gutter skal utsettes for det anlegget der som er fra Albania fra midtveis i den første krigen.

Stavanger Oilers...

... går nye veier for å trekke publikum. Denne gangen er det publikum til CHL-kampene (Champions Hockey League) som må trekkes, de dukker nemlig ikke opp i hopetall som før. De har etter sigende tapt 1000 tilskuere siden oppstarten av CHL. Det merkes selv for en pengebinge som DNB Arena er.

Hva er løsningen da?

Joda! Gratis popcorn!

Vi skal ikke mene så mye om markedsapparatet til Stavanger Oilers. Vi tror popcorn taler for seg. Både om det ene og andre.

Bon appetit!

God natt baconsvor og potetskruer, hvorhen dere er..


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.