Overblikket: Exit Myrvold

(c) Atle E.
© Atle E.

Det holdt én kamp. Så var det slutt.

Anders Myrvold legger opp

TV2 kunne tidligere i dag slippe nyheten om at Anders Myrvold legger opp (igjen).

– Jeg driver en business hvor jeg trener firmaer. Dette har jeg prøvd å kombinere 100% ved siden av og komme tilbake på hockeybanen. Jeg har også en familie med lille Emilia på 2 år i spissen som jeg knapt har fått sett i denne perioden. Det er på ingen måte optimalt, forklarer Myrvold til TV2.

Vi kunne sikkert ment mye om dette, men nøyer oss med å stadfeste at comebacket ikke akkurat kan ha vært nøye gjennomtenkt. Døgnet har 24 timer, man behøver ikke være professor i matte for å kunne regne seg frem til hvor mye tid som er igjen - eller ikke - når man har tatt høyde for alle aktiviteter en skal gjennom. I dette tilfellet kjente aktiviteter.

Men nå når Anders er ute, kanskje det er på tide å blåse opp Ilkka Kaarna igjen? Hvis vi bare holder pucken oppe i offensiv sone må det jo gå bra?

63 er det nye 42...

God natt, god natt...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.