Overblikket: Etter Stjernen borte

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Vålerenga dro til Fredrikstad med en horribel statistikk i sekken, men beinhardt arbeid og ståldisiplin medførte 3 poeng hjem til Oslo. Ja, og så har Enga fått mer av penga (doh!).

3 poeng i Fredrikstad

Drøye 7 minutter ut i 1. periode fintet Rasmus Ahlholm Stjernens goalie Tommy Johansen langt ut på viddene og chippet pucken inn til Andreas Stene som kom umarkert inn foran mål. 1-0 til Vålerenga.

Vi kunne sikkert skrevet i det vide og brede om 1. periode, men fakta er at det var to jevndårlige lag som fløt rundt på isen uten de helt store hendelsene.

En kuriositet dog; Vålerenga brukte fem løpere i overtall, altså ingen backer. Det er spesielt, men bortsett fra at det ikke ble mål så fungerte det, vi beholdt pucken i Stjernens sone. Det blir dog litt grått når Tobias Lindström ser ut til å være den som alltid skal avslutte, og det preget overtallspillet. Stjernen red av både fem mot fire og fem mot tre.

2. periode var en trist affære, uansett hvilket lag man tilhører. Tallak Lyngset var på jobb for i går aften, tre ganger 2 minutter i en og samme periode er spesielt. Spesielt nå vi ikke har backer å bruke opp.

Nok om det.

3. periode var naturlig nok et lite race mot Vålerengas mål. Men der Steffen Søberg har fremstått som litt usikker og rusten i noen kamper før denne sesongen var han bunnsolid i denne kampen, og var med på nesten hver eneste puck. Et par pucker glapp, en av de i metallet, men hva gjør vel det. De 18 skuddene Stjernen traff med juuuger litt, det fløy pucker rundt ørene til Steffen langt mer enn de 18 gangene, og spesielt mot slutten.

Det var også godt å se Magnus Fischer tilbake. Det ble 6:59 på isen, og han så bra ut i det store og hele.

To som virkelig logget mye istid var backene Brede Csiszar og Axel Eidstedt, de bikket begge over 32 minutter. Det står det respekt av! Begge to hadde et par merkelige valg hver, men så lenge det ikke smeller inn bak Steffen Søberg som et resultat av det er det lite å henge seg opp i.

Resultatet ble uansett tre meget viktige poeng.

Vi gratulerer!

Color Line inn

ALLE MANN TIL KIEL! ...eller noe sånt.

Klubben annonserte torsdag at Color Line kommer inn som sponsor/samarbeidspartner. Eller "ombord på laget" som klubben skriver det. Og det skal være stort, Color Line skal blandt annet opp på hjelmen.

I en tid hvor vi vet det kniper voldsomt i lommeboka er dette gull verdt på alle måter.

Color Line er allerede inne også hos Vålerenga Breddefotball, Vålerenga Samfunn med spillemidler, og har også en partneravtale med Vålerenga Fotball Elite.

Vi ønsker velkommen!

God natt Stjernen, takk for tre viktige poeng pg at dere slapp oss forbi på tabellen.


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.