Overblikket: En tradisjon i dass?

(c)
(© )

Vi går (sannsynligvis) en begredelig sesong i møte. Mange, Overblikket også, har innsett dette for lengst. Det blir et drittår i Furuset Forum. Men kan vi alle i det minste ikke late som det kan bli en ok sesong da? Det er vanskelig når klubben ikke engang forsøker de heller.

Første istrening

Første istrening er mandag 31. juli kl. 11:45 i Jar Ishall (eller hva den heter). Ok, vi må flytte oss tvers over byen, og ut av den, for å finne is tidlig nok.

Vi kan svelge å måtte dra mot vest. Hva vi har vanskelig for å svelge er tidspunktet. Første istrening trekker 4-500 tilskuere, men ikke til Jar en hverdag kl. 11:45. Hva hadde vært så vanskelig å få til med å flytte treningen, bare den ene, til kl. 18-19'ish?

Ingenting.

Vi gremmes.

Første istrening i ungdomshallen på Jordal skal visstnok være mandag 7. august, men heller ikke da har vi hørt om noe opplegg. Det hadde i det som ser ut som en begredelig sesong vært lurt å gjøre noe ekstra ut av den første istreningen - uansett lokasjon.

Først selve istreningen med strippestraffet etc., deretter grillfest utefor etter treningen hvor spillerne joiner (etter dusj!), så kan spillere og patrioter mingle, hilse på og utveksle generelt preik - og kanskje bli litt starstruck.

Litt penger kunne klubben tjent også. Sårt tiltrengte riksdaler når det dukker opp 492 tilskuere på kamp i Furuset Forum.

Hjemmesider

Når de nye hjemmesidene kom ble de applaudert. De var en frisk pust - men det blåste aldri noen vedvarende vind over Vålerenga-landet. Mer en flau bris.

"Alt" mangler. Og det som er der synes ikke da nettsiden i seg selv ikke virker. Nyheter publiseres på Facebook heter det. Men det er ikke godt nok. Nyheter skal på hjemmesiden først, deretter Facebook (eller Twitter, YouTube, Snapchat, og andre mer obskure kanaler).

Det trengs et løft.

Nå!

...og det bringer oss over til neste sak som er...

...treningskamper

Det er altså hemmelig når disse skal spilles, men vi har spionert oss frem til det som er så vanskelig å finne på nettsidene:

  • Torsdag 10. august klokka 18.30: Vålerenga – Frisk Asker i Furuset Forum
  • Søndag 13. august klokka 17.00: Vålerenga – Sparta Warriors i Furuset Forum
  • Torsdag 17. august klokka 18.00: Storhamar – Vålerenga i Hamar OL-Amfi
  • Søndag 20. august klokka 17.00: Frisk Asker – Vålerenga i Askerhallen
  • Tirsdag 22. august klokka 18.30: Sparta Warriors – Vålerenga i Sparta Amfi
  • Lørdag 26. august klokka 17.00: Lørenskog – Vålerenga i Lørenskog Ishall
  • Tirsdag 5. september klokka 18.30: Vålerenga – Lørenskog i Furuset Forum

Vi beklager...

...at vi er negative en slik vakker julimorgen.

Men det haster!

God natt Vålerenga, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.