Overblikket: Din mulighet til å si i fra

(c) Atle E.
© Atle E.

I disse dager har Vålerenga Ishockey sendt ut en spørreundersøkelse til alle mottakkere av klubbens nyhtesbrev. Endelig kan du si din mening!

Spørreundersøkelsen

Det er altså sendt ut invitasjon til deltagelse i spørreundersøkelse hvor klubben ønsker å vite mer om deg som patriot. Uansett hvem du er, hva slags kjønn du er, hva slags supporter du definerer deg som, ja rett og slett alle. Spøøreundersøkelsen er i utgangspunktet anonym.

Har du ikke mottatt invitasjon per e-post, fortvile ikke, bare følge denne lenka.

Som en del av spørreundersøkelsen blir man også spurt om man vil delta på workshops rundt temaene i undersøkelsen. Og hvis du vil er du med i trekninga omgavekort på KIWI, men da er det ikke anonymt lenger altså.

Dette er altså en glimrende mulighet for å få sin stemme hørt.

Opp i ringa!

Vålerenga - Stjernen

Det er noen dager til men vi tar det opp allerede når, så har du god tid til å planlegge helgen.

Lørdag 2. desember kommer Stjernen på besøk til Furuset Forum, kampen starter kl. 16:00.

Billetter kjøper du hos Ticketmaster. Det lønner seg definitivt å kjøpe billetter på forhånd, det går ikke akkurat med lynets hastighet i  billettsalget oppe i Furuset Forum.

God natt Vålerenga, dette var et veldig positivt tiltak!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.