Overblikket: Det skjer mye i helgen

(c) VIF
(© VIF)

Vålerenga ishockey bredde arrangerer jentedag, U20 skal spille, og det skal jammen meg "farmerlaget" Grüner også. Ja, og A-laget da.

Jentedag søndag

I morgen altså, da arrangerer Vålerenga (breddeklubben) skøytedag for jenter.  Vålerenga Ishockey ønsker seg flere jenter til klubben, og arrangerer egen jenteskøytedag kl. 13:00 - 16:00.

Hele invitasjonen kan du lese her - men vi klipper litt vilt og uhemmet:

Visste du at vi allerede har to jentelag i klubben? Vi ønsker flere jenter som vil lære seg å gå på skøyter og spille ishockey. Derfor arrangerer vi egen jentedag på Jordal i Ungdomshallen.

Du trenger ingen erfaring for å bli med. Vi har flinke instruktører, inkludert våre damelagsspillere som lærer barna dette på 1-2-3. Det du trenger er godt tøy, en beskyttelseshjelm og skøyter.

Overblikket oppfordrer alle jenter kan til å sjekke dette ut, skøyter og ishockey er både gøy, utfordrende og sosialt.

Vel møtt og lykke til!

U20-kamp i dag

Vålerengas håpefulle møter Frisk Asker i ungdomshallen til ordinær seriekamp i dag kl. 16:00.

Med 29 poeng på 15 kamper ligger Vålerenga på 4. plass på tabellen. Det er to plasser bak Frisk Asker som befester 2. plassen med 45 poeng på 18 kamper.

I og med at A-laget spiller kamp søndag er det litt uvisst hvem som skal spille og ikke, men normalt stiller alle mann alle uansett. Når det gjeldet pågangsmot, guts og innsats er gutta på U20 helt på høyde med gutta på A-laget.

Alle folk - kvinner, menn og barn - til Jordal!

"Farmerlaget" Grüner med Anders Braavold i eftermiddag

Kl. 16:00 i Grünerhallen barker Grüner og Gjøvik sammen til kamp i 1. divisjon. Gjøvik og Grüner er på samme nivå, og det spås en tett og underholdende kamp.

Gjøvik ligger på 9. plass på tabellen, dette er siste plass i 1. divisjon. Gjøvik har 6 poeng på 12 kamper. På 7. plassen finner vi Grüner med 13 poeng på 14 kamper.

Anders Braavold er meldt å skulle spille, og man ser nok sikkert andre Vålerengaspillere i aksjon også.

Vi gjentar fra i går fordi vi stadig får spørsmål om det; hva er dette med Vålerenga og Grüner?  Grüner er Vålerengas "farmerlag". Det er ikke helt nøyaktig, men det ligger en samarbeidsavtale mellom klubbene til grunn som gjør at spillere under 23 kan flyte fritt mellom lagene. Spillere fra 23 år og oppover må sone én kamps karantene. Enkelt forklart.

Har du lyst har du lov, kampen starter som nevnt kl. 16:00. Vi tror det koster 50 riksdaler å se kampen, men ikke saksøke oss om vi tar feil. Der er det lite å hente.

Vålerenga - Manglerud Star

Søndag kl. 17:00 i Furuset Forum.

Be there! Gutta er i dytten!

Billetter kjøper du hos Ticketmaster.

Heia VIF!

God natt Manglerud Star, be afraid, be very afraid...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.