Køller i fri dans?

(c) Jarl-Erik Sandberg
© Jarl-Erik Sandberg

Det er sol, sommer - og jammen oss snart klart for å gå på is i Jordal Amfi. Da kan det fort bli køller i fri dans...

Strippestraffer...

...snakker vi om. Og da ikke ishockeykøller i fri dans, men de mer private edlere delene. Strippestraffer har blitt en institusjon i Vålerenga Ishockey, og folk valfarter til Ungdomshallen på Jordal for å få med seg fenomenet som inntreffer hver sesong på lagets første istrening. Og første istrening er ikke langt unna, den går av stabelen mandag 25. juli kl. 16:00.

Strippestraffer går rett og slett ut på at hele laget tar straffer. Bommer man, eller keeper redder, må man kaste et plagg/en utstyrsdel og ta ny straffe. Sånn holder det på til alle har scoret - eller en eller flere står nakne igjen.

Walk of shame.

Gå og trene mere!

I fjor var det drøye 400 mennesker tilstede, i år blir det nok flere - også med tanke på at dette er siste første istrening i Ungdomshallen. Neste gang det skjer en første istrening så skjer den i Furuset Forum neste juli/august. Mange vil ta turen for å se denne siste første.

Uansett; her følger et par bilder til fra vår fotograferende venn Jarl-Erik Sandberg, som også for øvrig har tatt ingressbildet. Bildene er altså fra første istrening 2015, og den (u)heldige som mistet alle tekstiler og alt utstyr var nr. #25 Colin Spaberg Olsen.

Om det går likeledes med Colin i år gjenstår å se...

Klikk på bildene for større versjon (din gris!) - enjoy :-)

(c) Jarl-Erik Sandberg
© Jarl-Erik Sandberg
(c) Jarl-Erik Sandberg
© Jarl-Erik Sandberg

...

God natt sjenerthet, hvorhen du er...