Du kan (kanskje) få deg litt!

(c) nesrene
© nesrene

Forhåpentligvis kan du få deg litt. Det er mange av oss som vil ha seg litt, og vi har fått folk på banen som kanskje kan være behjelpelig.

Om å få seg litt

Din gris! Vi vet hva du tenkte! Men det er altså feil, vi fikser ikke sånt. Ikke for andre enn oss selv.

Nei, det er snakk om hellige suvenirer. Når det eksisterende Jordal Amfi skal rives blir det selvfølgelig mye skrot til overs. Men midt blandt skrotet finnes det relikvier, for noen av oss finnes det hellige relikvier.

Vi snakker om stoler og betong.

Vi har et sterkt ønske om å få oss noen seter fra gamle Jordal Amfi for å laget tribune hjemme til kamper vi (dessverre) ikke får sett live, og en betongbit til å ha på hedersplassen på peishyllen. Vår største supporter, Anders Blegeberg, tok s(t)aken i egne hender og inkluderte Eli Grimsby (direktør i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF, de som eier Jordal Amfi enkelt forklart) i en samtale på twitter. Enden på visa ble at Grimsby mente at dette må gå an å få til.

(c) Atle E.
© Atle E.

Vi kan ikke annet enn å hylle damen for kvikt å oppfatte at dette er viktig for mange. "Det betydde så mye for folka her øst". Vi i lover å holde saken varm og å følge opp dette...

...sånn at vi alle kan få oss litt.

Sesongkortene er klare

Som vi skrev i onsdagens utgave av "Overblikket" så er sesongkortene klare til kjøp. Her er det bare å handle villt og uhemmet. Det vil bli rift om plassene når vi midlertidig flytter til Furuset Forum, og du som sesongkortinnehaver vil da få forkjøpsrett til såvel sesongkort som enkeltbilletter.

Mer info om sesongkort, priser, hvor og hvordan handle, etc. finner du på Vålerenga Ishockey sine sider.

Løp og kjøp!

...

God natt Eli Grimsby, vi heier på deg, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.