OverblikketOverblikket: Møkkaklubben Lørenskog rider igjen

Torsdag er det kamp igjen i Furuset Forum, men vi bryr oss litt om andre sider av drittlaget Lørenskog. U20 gikk på en ørliten smell, og så rydder vi i litt unøyaktigheter og setter skapet på plass.

Les mer...

Overblikket: Et stille farvel og et genialt velkommen

Noen avganger er bråkete, andre stille. Nei, vi snakker ikke om toget eller T-banen, men spillere. Ja, og så har vi fått et farmerlag.

Les mer...

Overblikket: Havari på Hamar

Tap på Hamar søndag, seier i ungdomshallen lørdag.

Les mer...

Overblikket: Horehus neste?

Torsdag var XXX på besøk i Furuset Forum, og mange trodde sikkert det skulle bli en enkel affære. De har ikke fulgt særlig godt med.

Les mer...

Overblikket: Karamellen som varer og varer

Vi suger fortsatt på karamellen fra lørdag, og U20 har vært på røvertokt - akkurat som A-laget. Og så er det kamp igjen torsdag.

Les mer...

Overblikket: To poeng i Stavanger

Å ta poeng i Stavanger har de siste årene vært nært umulig, vi har røket på noen ordentlige grisetap der. Lørdag fryktet vi det verste, men fikk (nesten) det beste.

Les mer...

Overblikket: Endelig seier for Sankt Halvards menn

Stjernen. En overkomlig motstander for jumbolaget tenkte man i forkant. Og det var mer enn overkomlig, Vålerenga vartet tidvis opp med festhockey og regelrett raserte Stjernen tirsdag aften.

Les mer...

Overblikket: Rooolig nå

Tirsdag sprakk nyheten om at nye Jordal Amfi blir ett år forsinket. Vi skal innrømme at vi raknet fullstendig et øyeblikk, men så fikk vi roet oss ned.

Les mer...

Overblikket: Velkommen Axel Eidstedt

Vi har vært tynne på backplass, vi har hatt få backer å rullere på. Nå har klubben tatt grep og Axel Eidstedt er altså det nye tilskuddet til stallen.

Les mer...

Overblikket: Første poeng i boks

Så fikk vi endelig hull på byllen, sesongens første poeng er i boks, men før vi knivet til oss dette ene poenget ble vi rasert på hjemmebane. Det er visst alltid noe negativt å fokusere på denne sesongen, men nå får det være nok!

Les mer...

Overblikket: Manglerud Star hjemme

Ok, det er mørkt om dagen, det skal ingen ta fra oss. Vi har ikke mye, men vi har det. I mørket er det lettest å få øye på lyset, og i aften håper vi Sankt Halvards menn skal drukne oss i seierens deilige flomlys. Det er duket for en thrillerkamp mot Manglerud Star!

Les mer...

Overblikket: Helsvart

Vålerenga ble rasert 5-0 i Sparta Amfi tirsdag aften, nå er det svart. Helsvart.

Les mer...

Overblikket: Sparta borte

Tre runder av GET-ligaen er unnagjort. Vålerenga bader i sumpa. I dag er det runde #4.

Les mer...

Overblikket: Tap over hele linja

Det var ikke slik vi hadde tenkt å åpne mandagen. Det hadde smakt så godt med en seier eller to nå etter en horribel lang-uke. Både A-laget og U20-laget tapte.

Les mer...

Overblikket: Topp mot bunn

I eftermiddag kommer serielederen på besøk. Det kan bli stygge siffre om ikke Vålerenga går hardt ut fra start.

Les mer...

Overblikket: Frisk og Sparta

Søndag eftermiddag går to kamper av stabelen. Oppå hverandre. Sånt blir vi sinna av.

Les mer...

Overblikket: Tap på skauen

Kampen i Lørenskog Ishall torsdag ble kraftig forsinket, en dør var kranglete, men så etter et raid med vinkelsliper kom man i gang, og for en start!

Les mer...

Overblikket: Lørenskog neste

Kampene kommer tett som hagl nå, og nå er det er på tide å ta turen til Lørenskog for første gang denne sesongen.

Les mer...

Overblikket: U20-tap, hjelp og hjemmedommere

U20 spillte byderby tirsdag, vi vil gjerne ha hjelp fra deg, og vi bevitnet dommere som desperat forsøkte å gi hjemmelaget seieren tirsdag aften.

Les mer...

Overblikket: Gjøvik? Nei eller ja takk...?

Mange ting gjøres best én gang, ikke to eller flere. En gang er en happening, to ganger tradisjon. Trenger vi denne tradisjonen?

Les mer...

Overblikket: Exit Myrvold

Det holdt én kamp. Så var det slutt.

Les mer...

Overblikket: Let the games begin

Så er dagen kommet, Vålerenga møter Storhamar "hjemme" og vi gleder oss fryktelig mye til kl. 19:00 i aften. Ja, og så er det potensielt kampbilletter igjen, og toget har plass. Og Anders håper på skriking.

Les mer...

Overblikket: Skauen-deng og 6. plass

Tirsdag var det duket for siste treningskamp før pucken droppes for alvor "hjemme" i Gjøvik Olympiske Fjellhall fredag, og vi er tippa på 6. plass. Ja, og så er det kick off på Vålerenga Vertshus i aften.

Les mer...

Overblikket: Panikk, mer panikk, stålkontroll, Gjøvik og 70 %

Nye Jordal Amfi er kraftig forsinket, Furuset Forum ikke godkjent, Anders Myrvold har signert, vi skal til Gjøvik og Erik Follestad Johansen mener noe. Igjen. Overblikket er klart.

Les mer...

Overblikket: Gjøvik, isfiske og popcorn

Det nærmer seg dropp i Gjøvik Olympiske Fjellhall, toget går og det er billetter igjen. Det ble ikke noe av isfikset, og Stavanger Oilers prøver nye lokkemidler.

Les mer...