OverblikketOverblikket: Flere seire i Stavanger

Vålerenga dro til Stavanger for å frarøve Stavanger Oilers ni poeng, det gikk sånn tålelig bra.

Les mer...

Overblikket: Seier i Stavanger, 2 poeng

Sankt Hallvards menn dro til vestlandet med 3 poeng i kikkerten. Det lyktes nesten.

Les mer...

Overblikket: Dårlig kommunikasjon og Stavanger borte

I aften skal Sankt Hallvards menn forsøke å tukte Stavanger Oilers (igjen), det har ikke gått så verst tidligere denne sesongen. Og så spinner vi videre på saken fra i går, hvordan klubben (ikke) tar eierskap til sine egne nyheter.

Les mer...

Overblikket: Seier, ny mann og kokkos

Vålerenga vant komfortabelt 4-1 over Stjernen søndag ettermiddag, Stefan Espeland er klar, og klubben trenger en kommunikasjonsansvarlig som kan jobben sin.

Les mer...

Overblikket: Thomas Olsen ute og før Stjernen hjemme

Thomas Olsen er ute, et vanskelig brudd i ankelen gjør at han må se resten av sesongen fra tribunen. Og ikke før vi nesten har ristet av oss 7-5-tapet på Lillehammer torsdag er det ny kamp hjemme i Furuset Forum mot Stjernen.

Les mer...

Overblikket: Lillehammer borte og Stene tilbake

I aften venter en veldig kjip oppgave på Sankt Hallvards menn - bortekamp i Kristins hall på Lillehammer. Lillehammer er gode i år, men vi denga dem der i november. Ja, og så ER Andreas Stene endelig tilbake.

Les mer...

Overblikket: En ubetinget suksess

Rekruttering er viktig, og breddeklubben har knekt én av kodene rundt dette.

Les mer...

Overblikket: Stene og Gunnarsson inn, Juell ut

Vi har ropt #FreeStene! noen dager etter at vi feilaktig meldte at han skulle i kamp igjen. Nå tror vi det nærmer seg med stormskritt, både at han og Fabian Gunnarsson er tilbake. Men dessverre er Rasmus Juell ute.

Les mer...

Overblikket: Ikke best i byen og 11 spillere til Paralympics

Vålerenga kunne tatt siste stikk i de fem kampene som skulle avgjøre hvem som er best i byen i Oslo. Det feilet. Men i sorgen over å ha blitt tuppet ned på rangstigen kan vi i det minste glede oss over at 11 spillere fra Vålerenga Paraishockey skal til Paralympics.

Les mer...

Overblikket: Slaget om Oslo?

I aften møtes Vålerenga og Manglerud Star i Furuset Forum for årets siste Oslo-derby. Manglerud Star er ingen pushover denne sesongen, i hvertfall ikke for Vålerenga. Og så roper vi #FreeStene!

Les mer...

Overblikket: Tap i Sarpsborg, og ingen Andreas Stene torsdag

Vålerenga kom til kort, Sparta ble hakket for sterke. Og så fikk ikke Andreas Stene sitt comeback torsdag allikevel dessverre.

Les mer...

Overblikket: Stene tilbake, ny sponsor og kamp mot Sparta

Andreas Stene har ristet av seg et marerittaktig langt skadeavbrekk, klubben har fått ny samarbeidspartner/sponsor, og så er det kamp mot Sparta Warriors torsdag aften.

Les mer...

Overblikket: Ran i Furuset Forum!

Kampen startet på verst tenkelige måte, men etter å ha blitt tråkka på gjennom nesten hele 1. periode våknet Vålerenga-lokomotivet. 1082 tilskuere så Vålerenga rane Frisk Asker fra en lett seier. Fra seier i det heletatt faktisk.

Les mer...

Overblikket: Frisk Asker hjemme, 3 poeng i banken?

Vi skal ikke så mange år tilbake før en hjemmekamp mot Frisk Asker var tre sikre poeng i banken. Nå er virkeligheten nesten omvendt.

Les mer...

Overblikket: Farvel Gjøvik olympiske fjellhall?

Det var Vålerengas 5. sjanse til å ta poeng mot Storhamar denne sesongen, det feilet. Kan vi ta farvel med fjellhallen på Gjøvik nå please?

Les mer...

Overblikket: Tre poeng i banken - Gjøvik neste!

Vålerenga dro til Kongsvinger for å hente tre poeng, det gikk greit. Og så er det tur til hjemmekamp lørdag; til Gjøvik bærer det igjen til kamp mot Storhamar.

Les mer...

Overblikket: Kamp i aften; Kongsvinger borte, og Fabian Gunnarsson ute.

Kongsvinger. Stedet ingen vil bo - bare flytte fra. Skal møte Vålerenga, stedet alle vil bo og laget alle vil spille for. Inn i skauen bærer det, og vi har mange ganger ønsket oss en finsk tømmerhogger i laget, nå hadde han kommet godt med. Og så er Fabian ute.

Les mer...

Overblikket: Surt tap for Stavanger Oilers

Vi hadde et nærmest perfekt utgangspunkt i forkant av kampen, men Stavanger Oilers avgjorde i sudden death, og det var forbanna surt.

Les mer...

Overblikket: Stavanger Oilers kommer på besøk

Tirsdag aften smeller det, #PålStay! kommer til Furuset Forum for nok en downer - noe som er en høydare for oss andre, gang på gang på gang. Og så nærmer det seg Gjøvik og "hjemmekamp" mot Storhamar.

Les mer...

Overblikket: Neppe noen 4.-plass på Vålerenga

Det som begynte så bra ble så helsvart; Lillehammer raserte Vålerenga. På den litt mer gledelige siden har to av våre karer vært på tokt hos "farmerlaget" Grüner.

Les mer...

Overblikket: Ny mann inn, Lillehammer hjemme og tur til Gjøvik

Det er kamp i aften, Lillehammer kommer på besøk, og så har endelig turopplegget til Gjøvik blitt klart. Det, og så har vi signert en ny løper.

Les mer...

Overblikket: Seier i sudden da Frisk fikk smake (litt) pisk

Vi klarte ikke kapre tre poeng hjemme mot Frisk Asker, men vi tok to, og det er godkjent det.

Les mer...

Overblikket: Frisk skal få smake pisk

Så er det endelig kamp igjen, Frisk Asker kommer på besøk til Furuset Forum til den første kampen i ishockeyens svar på fotballens 16. mai.

Les mer...

Overblikket: Seier i "garasjen", Espeland og Frisk Asker

Vålerenga reiste den lange veien opp til "garasjen" på Manglerud for å vinne, og det gikk som planlagt. Backen Stefan Espeland trener med Vålerenga, og snart er det romjulshockey.

Les mer...

Overblikket: Tur hit, tur dit og kamp i aften

Romjula begynner å nærme seg, og skal du på tur bør du få ut den berømte fingeren. Det og så er det kamp mot Manglerud Star i aften.

Les mer...