Vålerenga inngår samarbeidsavtale med Manchester City

(c) Knuppeluppen Anders
© Knuppeluppen Anders

At Ronny Deila har gode kontakter i utlandet gjennom sin tid i Celtic, vet vel de fleste.
Nå ser vennskapet med akademiet til Manchester City å slå ut i full blomst.

De siste dagers oppfylling av talenter i Enga- troppen har en felles bakgrunn, nemlig akademiet til de lyseblå i Manchester.
Nå ser det ut til at det er en større tanke bak forholdet mellom klubbene.

Vi skal være forsiktige med å kalle Vålerenga en farmerklubb, men avtalen med Manchester City ser ut til å ville trenge gjennom endel flere nivåer, enn bare unge. lovende spillere.

Satsingen til Enga har nå fått støtte fra den engelske klubben og deres rike eiere, gjennom et tilfeldig møte mellom Trøim og den engelske klubben sine eiere.
Vi får nok ikke låne Aguero i sesonginnspurten, men unge, lovende spillere som trenger matchtrening er absolutt plausibelt.
En innsider i klubben sier at klubbene har vært i samtaler ganske lenge, men Espeseth har vist seg som en sterk forhandler.

Red Sports (som; ironisk nok, er navnet på selskapet som eier City) vil gå inn i Enga med økonomisk hjelp, så de har også noen krav som klubben vil innfri, mens andre har klubben slått fra seg.

FC Oslo City
Jepp, det har vært nevnt. Våre administrative krefter har derimot avslått dette på det fulleste. "Vålerenga er og forblir en historisk viktig del av norsk fotball, og slik skal det fortsette" har Espeseth visstnok ha sagt i forhandlingene.

Vålerenga Oslo City virker som det mest sannsynlige, men det vil bli masseopprør om så skjer.
Med tanke på mengden av vinger vi har anskaffet, skulle man tro energisportsdrikken som gir deg vinger var ny sponsor, men da hadde vi også måtte skifte navn.
Om det så er "slik dagens fotball har blitt" driter jeg i. Vi er Vålerenga, Oslos stolthet. Basta!

Draktene

Noen sesonger siden spilte vi i lyseblå bortedrakter og dette virker mer som blir vår nye hjemmefarge, om vi skal tro ryktene fra vår utsendte i Amsterdam.
Kongeblått mot lyseblått er ikke den største overgangen, om man ser på det langsiktige vinsten vi kan få av samarbeidet med laget fra fotballøya.
Økonomisk og sportslig støtte får mange skuldre til å senke seg, så får vi håpe det slår bare positivt ut med suksessen og tilskuerstrømmen City har fått siden deres rike eiere kom inn og løftet klubben opp i toppen av Premier League.

Det blir mer informasjon om dette på dagens kick-off!!!!