Tasmansk djevel spiste araber-måke til kvelds

Ingen forbindelse

Slik lyder overskriften i Haugesunds lokalavis lørdag morgen

"Ja, det var Gun, ja, ja, fra Haugesund, å ja. Vi stod i kø, ja, ja, og kjøpte brød, å ja".

Det var vel bare naturlig å dra en rød tråd fra Godset, Drammen og Falsk/ Mathisen sitt album 'Fusk' til neste motstander, Haugesund. Så er kanskje Amanda bedre kjent, men hun er etter sigende som en Brigg – stolt og frodig, som antyder at hun er både feit og gammel, da Brigg gikk ut av produksjon i 1985.

At begge lukter av måke og sjø, er vel bare arabernes lokale versjon av Wunderbaum.

Så da er det egentlig bare å advare våre bussreisende om ølinntaket, slik at du ikke våkner med en av disse på armen og derfor henvisning til bagasjerommet på vei tilbake pga kraftig aromatisk dunst.

Det betyr at det eneste som er å hente i den kommunen er 3 poeng, siden vi allerede har Christian Grindheim.

De ligger på bronseplass, så noe enkel borteseier blir det ikke, men vi er fullt ut kapable til å ta poeng mot slik motstand.
Ikke bare vil en seier det ta oss over de 31 poengene Rekdal mener er nok for å berge plassen, men med noen tøffe kamper i vente, ville en stolt og frodig Brigg-seier absolutt gjort seg for våre gutter.

Det blir overnattingstur med så avsidesliggende og sen avspark på en fredag, men det betyr at lørdagen kan nytes med godt humør blant likesinnede på vei hjem til hovedstaden.

For tasmanske djevler og tiger fra staden spiser måker og arabere til kvelds. I alle fall denne fredagen.

Info om buss og overnatting finner du her

http://klanen.no/Turinfo/Turinfo-Haugesund-overnattingstur