Ta meg på alt, bare ikke på sjuende plassen

(c) VIF-fotball
(© VIF-fotball)

Kristiansund kommer til Valle kunstgressbane 5 på søndag i håp om å ta 7. plassen fra oss.
AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!

Vi vet jo alle at 7. plassen i Eliteserien tilhører Vålerenga, så de får dra hjem til havgapet med uforrettet sak, disse Molde-wannabe'ene.
Nå er det jo selvfølgelig mulig for oss å gå forbi både Bartheim og Grenlands ballklubb på tabellen på søndag, men da snakker vi å ta steget oppover, ikke at noen andre skal frarøve oss den forgjettede syvende plassen.
 
Om vi har lært noe av veganske barnesanger de siste dagene, så er det altså feil å «ta» noe. Så Christian Michelsens menn får bare innfinne seg med at de ikke skal TA poeng fra Vål'enga, men at Enga skal vinne og FÅ tre poeng. Så blir jo veganeserne ekstra blide siden vi har bytta ut gressmatta med plastdekke, slik at vi ikke tråkker på maten deres. Det er klubben for alle, det.
Den vegetabilske tolkningen av våre egne sanger må man bare spare seg for, da "Jeg er havren" aldri vil bli en slager på våre tribuner.
 
Nesten-Molde er jo sponset av en bilforhandler med en to-felts vei som logo, så siden de allerede har markert opp veien på ryggen, er det bare for oss å kjøre over de. Jeg hadde uansett aldri kjøpt bil fra et firma som heter Slått lem, Slapt lem eller hva de nå lemfeldig heter. Siden byen har forandret navn, kan vel bilforhandlere gjøre det samme, tenker jeg.
 
Det burde nå ha gått opp et lite lys i enden av Europa League-tunnellen for våre gutter, så jeg syns vel at seier i samtlige gjenværende hjemmekamper og minst uavgjort i bortekampene er greit å be om. Tenker litt spennende europeisk motstand kan fylle stadion i flomlyset en ukedag og vi på tribunen kan løfte våre kongeblå helter opp og frem til europeisk herredømme fra nest sesong.
 
Men først burde vi øve. La oss starte på søndag. Dra med deg partner og unger, nabo'n og alle andre du veit har et bankende hjerte for Vålerenga. Som sangen nesten lød «Ta deg en tur nedpå Valle en kveld, kom hei på Vål'enga». Lag minner for unge og voksne. Vær med og støtt gutta på banen mot nye høyder. La oss vise at vi er på vei mot noe stort og at lag med trenere oppkalt etter en tidligere statsminister ikke skal stå i veien for Deila sitt galopperende 11-spann med arbeidshester.
 
Så må våre tapre spillere på banen gjøre alt i sin makt for å gi DFH litt europeisk vind i lokkene før de faller av og han runder 45 om en drøy sesong.
 
Høyt press. Det er sånn vi liker det i Vål'enga.

La oss lage show på søndag. Fra midtsirkelen til bakerste rad på tribunen


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!