Slå et slag for taxinæringen

(c) Creative commons
(© Creative commons)

Det er godt mulig jeg ikke er helt A4-typen å ha på et salgskontor. Som også er grunnen til at jeg aldri er på et salgskontor, men her er en suveren mulighet til å psyke ut motstanderen og få en god latter selv.

Førstkommende søndag gjester Rosenborg oss på Valle kunstgressbane 5 og da har de med seg danskenes og Rosenborg sitt svar på Nicky Bille Nielsen (eller var det deler hjerne med....?), nemlig Niklas Bendtner.
For de som ikke har fått med seg bukser på knærne, spytting og slag mot pizza- og taximenn, så har altså Bendtner nylig måket til en taxisjåfør, slik at Taxa-operatøren fikk kjevebrudd.
 
I Bendtner sitt forsvar kan man si at den fattige fotballspilleren var furten fordi han og lagkameratene ikke fikk stor nok bonus for æren av å spille for landslaget sitt. Man så hvor mye disse pengene... jeg mener hvor stor æren og gleden av å spille for landet sitt betydde når mange av spillerne kysset emblemet på draktene når Åge Hareides menn hadde scoret mål. «Mange tak for penge, DBU! Carlsberg. Taxa. Teenager. Streetcar. Hold nu kæft. Sku' godt!».

Det er et sørgelig forsvar selvfølgelig, men nå har vi da blitt vant til den slags når det gjelder anklagede spillere i Eliteserien. Uansett...
 
Jeg oppfordrer derfor Oslo Taxi, Taxi2, Bytaxi, Christiania taxi, Norges taxi og alle andre taxiselskaper i Oslo og omegn, samt alle som misliker trøndere, dansker eller generellt bart og overbruk av bokstaven «æ» til å kjøpe billett til kampen på søndag og stille i drosjeuniformen sin.
 
Jeg skulle helst sett at de dekket hele første og andre rad rundt hele stadion, men siden billettsalget allerede er ganske godt, så byr nok det på litt problemer.
Så da kan dere late som det er en Uber-sjåfør midt på et felt og igjen samle dere sammen mot den karen, slik at vi har et samlet drosje-korps som kan stemme inn i sangen «Alle hater bart i taxi'neeee. Alle har bart i taxi'neee... etc etc»
 
Man skulle tro det var vanskelig å få gjennom dette hos taxiselskapene, men om taxinæringen får gjennomslag for dette, vil det nok gi Bendtner påfølgende hakeslepp.
 
I tillegg vil jeg oppfordre klubben til få de største, styggeste og faretruende taxisjåførene til å stå æresvakt når lagene komme ut på banen. Samt ikle ballguttene taxiuniform. Mulig en sammenhengende menneskelenke med taxisjåfører rundt banen. 
De må selvfølgelig løse inn billett, da man ikke får gratis kjøretur bare fordi man sitter i forsetet.
Vi kan demonstrativt flytte på aviser, solbriller osv rundt banen, slik at de føler seg hjemme når de skal på «indre bane».
 
Jeg vil ikke gå glipp av det. Om det kommer en enslig en eller tusenvis av taxisjåfører, så vil jeg ikke gå glipp av kampen på søndag. Slå et slag for kamp på stadion, for Enga og for taxisjåfører.
Slå et slag før dansken gjør det.
Igjen.

Les også:


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!