Sesongkortsalget for medlemmer er i gang

(c) VIF Fotball
(© VIF Fotball)

Nå kan du få nytt sesongkort på samme plassen og det til 2017-priser.
Husk at dette kun varer til 4. Desember, så forny så raskt som mulig eller send mail til Sjappa for å beholde plassen om du skal kjøpe sesongkort etter at forkjøpsretten går ut.

Nå kan alle medlemmer kjøpe sesongkort! 

2017-sesongen er offisielt over, og fra tirsdag starter forkjøpssalget for alle medlemmer i klubb eller klan! 

 

Fra og med i morgen, tirsdag 28. november klokka 10.00, kan alle medlemmer av Vålerenga Fotball Elite, Vålerenga Fotball og/eller Klanen kjøpe sesongkort til 2017-priser!  

Har du sesongkort eller Vallekort i år kan du i tillegg beholde samme plass på tribunen som i år. Ønsker du å fornye sesongkortet/Vallekortet med samme plass som i år, men ikke har mulighet til å kjøpe før fristen, send Sjappa en e-post på post@sjappa.net. Hvis du kjøpte sesongkortet eller Vallekortet på nett i år, kan du kjøpe sesongkortet på nett allerede nå på denne siden. Hvis ikke må du i Sjappa.  

Forkjøpsperioden for både medlemmer og sesong- og Vallekortinnehavere gjelder til og med mandag 4. desember. Deretter er det 2018-prisene som gjelder. 

Som medlem får du 250 kroner i medlemsrabatt om du kjøper sesongkort på Supportertribunen eller på Patriot-feltet på Vålerengatribunen. Sesongkort med medlemsrabatt må du kjøpe i Sjappa. I samme slengen kan du også fornye medlemskapet ditt som også kommende sesong koster 250 kroner.  

All informasjon om sesongkort 2018, inkludert priser, tribunekonsept og alle fordelene som følger med å ha sesongkort, finner du på http://www.vif-fotball.no/sesongkort2018 

Det åpne salget starter tirsdag 5. desember både på nett og i Sjappa.