Påske-Molde slukker sorgen

Ingen forbindelse

Etter Palmesøndag, Skjærtorsdag, Langfredag, Påskeaften og Påskedag den første, er det både rett og rimelig at vi får Engamandag for å runde av egg-spisekonkurransen; om det være seg snop eller hønekuler, som vi har dytta i oss de siste dagene.

Påske- eventuelt pascha eller pesach som man sa rundt Sydenland- som høres ut som et tydelig bevis på at man  gjorde om ganske mye vann til vin- betyr altså "å gå forbi".
Så hvor passende hadde det nå ikke vært om vi påsket forbi Molde på tabellen med en seier?

Molde er et mer spillende lag enn den destruktive fotballen både Viiging og Sannefjått har tatt med seg til Ullevål.
Hadde det ikke vært for noen personlige feil fra oss og at han som takket gud for målet han stjal i stedet for å leve mer som gud anbefaler, så hadde vi vunnet 3-1 i Haugesund.

Da hadde vi hatt 9 poeng og ikke tenkt på påsking av Molde i det hele tatt.
På den andre siden hadde "å gå forbi"- høytiden vært her uansett, så da er det like så greit å innføre Engamandag i stedet.
Vi er tross alt en religion vi også.

 Ole Gunnar Solskjær har en forkjærlighet for Enga. Kanskje ikke like mye Vålerenga som Clausenengen, men nå kan vi ikke plukke favoritter pga poengsummen man får på Wordfeud, samt at kun et av 'engene er i Eliteserien.
Solskjær elsker Enga, der altså.
Da formoder vi at han veileder sine disipler til å ha påskeegg i målprotokollen, mens vi har 3- tallet i hjerteemojiet <3.

Vi snakker ikke om mirakler her, men siden Molde by er et dødelig kjedelig sted og vi er i den tiden da det er populært å stå opp fra de dødelig kjedelige stedene, ligger alt til rette for Engas første borteseier for sesongen.
På den måten kan påske- Molde slukke sorgen

BLI MED TIL MOLDE! Bussinfo finner du her!

Lasse L sine samlede verker, finner du når du trykker på dette feltet