Nå griner dem i Drammen igjen

(c) Lånt av Vif-fotball.no
(© Lånt av Vif-fotball.no)

Buuhuu, Enga har tatt Espeseth fra Godset. Buuhuu, Enga har tatt treneren til Celtic som var i Drammen noen år. Buuhuu, Enga har tatt fysio'n eller hva hun var eller heter fra Godset. Buuføkkingshuu, Enga har tatt en keeper som spelte i Enga før han spilte i Godset, eller hva fordømrade flass!!!???

I en småklubb ved ytterkanten av Mjøndalen, hisser de seg opp over at folk som ikke har lang bakgrunn i deres klubb og i hvert fall ikke spilt i aldersbestemte klasser for klubben finner seg nye arbeidsgivere. De mener at personen er deres til odel og eie til personen går av med døden. Med opsjon på to år til.

Innavlet er så massivt at byens politikere har satt opp skilt som leder til «Spiralen», men det stopper tydeligvis ikke brødre og søstre i å danse den vertikale tangoen og få avkom som er like nyttige som en fis i en sil.

Fotballskjerfet gjør ingen nytte i glasshuset!

Espeseth, Deila og Kwarasey, pluss noen i støtteapparatet. Å Herre Jalla! Enga har rundstjålet Godset!!!
Vel og merke, Deila stjal vi før NAV fikk fingra i'n, mens Adam stjal vi tydeligvis noen år tilbake, siden han har vært i Portland, Rosenborg og Brøndby før vi nå kan avduke han på søndag til enorm pipekonsert fra gjestene.
Kanskje ikke så rart de hyler når det faktisk heter tyveGODSET...

Så la oss se på deres egen tropp....

Kan vi bare slå fast at selv om Drammen er bondeland, er de ikke utlendinger, som avfeier 7 i deres tropp som Godset-opphav.
Av de resterende i 24- manns troppen, er det fire som har proffdebut i Godset.
Ser vi videre inn i glasshuset, kjenner vi jo igjen drammens-dialekten til Jostein Flo med en eneste gang og hovedtrener Tor Olav Skullerud ligner pussig nok på en tidligere Enga-kar med samme navnet. Hørte ekstremt lite fra noe hylekoret når Skullerud dro til Drammen. Usikker hva en kvartett som trekker på skuldra og sier «pfft!» kalles, men tvilsomt at det er hylekor slik vi opplever fra supporterne til laget som ble utslått fra cupen av storebror Mjøndalen.
De får håpe på en jevnere kamp mot Lier neste år...

Hva kampen vår angår på søndag, så er det kun to ting som er viktige. At vi stiller opp, både på banen og på tribunen (det er tross alt få kamper igjen på Ullevål og det er greit å ta med seg momentet videre til ny stadion) og at vi gir sutrehuene noe å virkelig hyle over.
Fem mål fremover, null bakover og nok en fest fra midtsirkelen til bakerste rad på tribunen!

Så får vi vente litt til med å fortelle de at hele Drammens vidunderbarn; Martin Ødegård, ønsker seg til Enga for å få fart på karrieren igjen....

Les også:

Trond L: http://klanen.no/Blogger/Trond-L/Stemningen-stiger-Vaalerenga-er-tilbake

Deila på Vertshuset: http://klanen.no/Blogger/Espen-B/Vi-tok-en-oel-med-Ronny-paa-Vaalerenga-Vertshus