La oss koke saft på saftkokere

Ingen forbindelse

Ja, ja, ja. Den mektig kritiserte administrasjonen har ikke bare fått ny giv inn med Ronny Deila som hovedtrener fra Januar, Reka inn som sportsdirektør (la di da), Erik Espeseth til å skape ny suksess (bare denne gang for en skikkelig lag) og så har de fått Trøim til å spytte inn store summer for satsing videre.

Applaus og øredøvende jubel til Morten Nydal og resten av gjengen på Valle. Om de skulle ha skylden for motgangen, skal de faenmeg ha ros for kvantestegene klubben har tatt mot fremtiden i de siste par dagene.

La Tom Jones sangen om Deila ligge en stund. Fokus er fredag og Sogndal.

I følge deres sider, skal Sogndøllingene bli i hovedstaden i månedsvis -om ikke år- da de hardnakket påstår at de "ikke gir seg før alle poengene er med på bussen hjem".

Siden vi skal ha alle poengene, blir det altså mulig å leie 'dølle-bussen' ganske billig, siden den blir igjen i Oslo. Hva som skjer med spillerene deres vet jeg ikke og ærlig talt så er Godset-tilhengerne mer opptatt av snøen som falt i fjor (egentlig i forforforfjor), enn jeg er interessert i hva studentbygda sine sportsmenn gjør etter tapet vi påfører de fredag.

Klubben som har Londo Mollari fra Babylon 5 som klubbemblem vil trolig ha tilhengere ravende rundt i hovedstadens gater i helgen, på utkikk etter tidligere tapende deltagere av Idol de kanskje kjenner igjen, så vær hyggelig selv om de høres ut som portugisiske mesterskapsvinnere med utrop som "Stao no pao!"

Dette betyr "stoppet, men droppet" på kroatisk, som sikkert har noe med sniffing av pektin og pressing av bær å gjøre.

Fredag skal vi gi de en fotball-leksjon, så kan vi heller bruke resten av helgen til å lære de norsk.