Klanen støtter Aksjon Strømsveien

(c) Aksjon Strømsveien
(© Aksjon Strømsveien)

Aksjon Strømsveien er en gruppe engasjerte folk som vil ta tilbake trafikksikkerheten i Strømsveien.

Bakgrunnen for aksjonen er at en fem år gammel gutt ble påkjørt i gangfeltet ved busstoppet Vålerenga for en kort stund tilbake. Dessverre en varslet hendelse, da grisekjøringa i denne delen av Strømsveien har folk som bor i området visst at det ville ende i katastrofe. Det gikk det bra med gutten, heldigvis, men nok er nok. Derfor har bekymrete beboere startet Aksjon Strømsveien, ettersom diverse byråkratiske instanser ikke virker å bry seg om sikkerheten til barn og voksne.
Det har allerede blitt hengt opp skilt som har fungert greit (som nå har blitt revet ned igjen), men Aksjon Strømsveien har større planer. De arrangerer ha en storaksjon onsdag 25.april fra 15.30-16.30.
«Vi håper å involvere så mange barn og voksne som mulig med selvlagde skilt hvor vi ber folk om å holde fartsgrensa. Mange barn (trygt plassert på fortauet så klart!) vil kanskje ha en effekt på grisekjøringa? Vi håper det» sier en av de bak aksjonen.

Vi i Klanen er mange, engasjerte og vi bryr oss om unga på Vålerenga som kan være fremtidens fotball- og hockey helter. Det er disse som skal fylle tribunene når vi blir gamle og mer gretne.
Så still på denne aksjonen 25.april i Vålerenga- effekter og med plakater som kanskje bærer et litt kraftigere uttrykk enn «kjør i 30» eller «Dette er skoleveien vår» som de minste vil holde opp.
Fem barnehager og Vålerenga skole stiller med masse unger, så la oss vise de hvor mye vi voksne bryr oss om de unge og lovende sin sikkerhet på Vålerenga.

Sjekk ut deres Facebook-side her