Her blir det liv...

(c) Wiki/ TV2
(© Wiki/ TV2)

Når Telenor åpnet sine nye bygg på Fornebu, slo de på stortromma og inviterte til fest i borggården.
Overraskelsen var at bandet DDE stormet ut på scenen som hovedattraksjon.
Fornøyelig var det da John- Bjarne Brønbo klinket til med "HER BLIR 'E LIV" og rettet mikrofonen mot publikum.
De mest engasjerte i publikum reagerte med å blunke som normalt...

Vi ber ikke om så mye. Bare at St. Hallvards menn hospitaliserer St. Olavs menn. Trønderne har allerede innkassert gullet og kan hvile ut en serierunde før de kan dra på poengsamlingsjakt igjen.

I det hemmelige (vel, kanskje ikke så hemmelig lenger...) ønsker man jo at Molde skal få ha den rekorden, så slipper disse historiebøkene å lese bare et dominerende navn i vår siste kvinnealder («maks» 29år).

Så får vi håpe pulsen senker seg for de fleste av oss, slik at historiebøkene omtaler 2016 som et strabasiøst år for Enga, men som endte godt.
Det er solgt 100 billetter til borteseksjonen og det raser busser oppover til Nidaros-klokkenes klang.
Disse bussene, samt andre helt fornuftige transportmidler går også ned til normal sivilisasjon igjen.
Så da kan man spørre seg hvorfor i hule heiteste «se-jeg-oppfant-hjulet»- neandertaler tankegang det er å frivillig betale for og kunne sykle nesten to dager uavbrutt til hovedstaden fra Bartebygrenda. Den virkelig store styrkeprøven er de som sitter igjen hjemme og ikke flytter ut mens sin siklende halvdel fotlenker seg fast i pedalen over Dombås klokka fire om natten i polstret Lycra.

Mange friske, norske mannfolk vegrer for å ta på seg en strømpebukse til vanlig. Kvinner skjønner den praktiske delen ved det og bruker strømpebukse når det måtte passe.
Kaller du strømpebuksa for sykkelbukse derimot og legger prisen på rundt 142 Vål'enga-brød, stiller herrene i kø med tusenlappene for å ha den strømpebuksa lasset ned med mest mulig reklame for de franske bøndenes kredittkasse.

Enga vil nok få mer kamp enn de ønsker fra den av-bartede banden som hater en by i Møre og rosenes dal mer enn de er glad i sitt eget kirkedømme. Så er det kanskje ikke så rart når navn som Terje Tysland og Henry Rinnan ruger høyt på A- kjendis listene deres.
Selv om de kaller seg Troillungan og resten av fotballnasjonen Norge vet at trollet er NFF, håper vi at dommerskandaler uteblir (for en gangs skyld?) på lomme-Lerkendal og vi sender samtlige lokale Trond hjem (tok du'n?) til satsen sin for å slukke sorgen uten poeng.
Det hadde vært så deilig å tatt alle poengene der oppe, for å roe nerver og bygge selvtillit, som har dregget Enga-skuta de siste kampene.

Så får vi heller gi de en forsmak på et skikkelig DDE.
Deilas Dansende Enga!!!