Glimt i øyet...

(c) Wiki
(© Wiki)

Hva passer bedre enn «Drep dem, Vålenga, drep dem» når gjestene kommer fra boDØ?

Det har vært veldig deilig å være Enga supporter i det siste. Rasker over alt som kommer vår vei og det skal vi fortsette med en stund til, tenker jeg.

Med overgangs-vinduet lukket for nå, sitter jeg igjen med mye glede i kroppen. Det er ikke pga min katolske oppvekst at jeg blir gåsehud-gledet av en skokk med unggutter som kommer inn døra, men det har alt å gjøre med tanke på hva vi kan gjøre for talenter, klubben og ikke minst oss supportere.

Det er noe ganske annet å se et talent vokse og bli en komplett spiller.
Vi har rotet rundt med hjemvendte proffer som er godt over kneika og pga det snuset på desserten fløterand sin bitre bror, konkursens rand.
Nå er det andre boller og sånn må det faenmeg forbli.
Vi kan ha en og annen godt innarbeidet hest i forsvar eller på midtbanen, men bygge lag etter lag rundt talenter og vise de at Enga er en klubb med hjerte for norske fotballspillere som vil vokse og bli bedre!
Sånn som er godt for norsk fotball generelt.

Vi har snublet mot Glimt før og det var vel på disse tider for noen år siden. Det skal bare ikke skje igjen. Nå skal vi holde koken og vise hva vi er gode for. Klubben, supporterne, alle!
Ta med deg en person. Første date, gammel venn eller nabo'n. Bare ta med en. Om vi alle gjør det, så får mange se hvor gøy det er å følge Enga.
La de være med på oppturen.

Det er ikke så jævla mye å si om en gjeng som drasser rundt på en diger tannbørste. Bare fordi den har en av fargene klubben din spiller i, så er det ingen grunn til å t med en diger tannbørste.
Farfar hadde en stige som var rød og blå. Du har aldri sett den. Ta et hint...

Til sist vil jeg gjenta et forslag jeg har hatt i mange år:

Kan vi gjøre som irene, dele opp landet og ha to landslag; Norge og Nord- Norge?

Hvor den grensa burde gå får man diskutere, men jeg formoder Trøndelag er et fint sted å starte. Hva skulle NFF gjort når RBK plutselig tilhørte NNFF?
Det hadde nok vært bra for norsk fotball, tenker nå jeg...